Preview 23ης αγωνιστικής

00:58 23/2/2013 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS1

Η Ξάνθη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακός προετοιμάστηκε για το ματς της 23ης αγωνιστικής με τη Βέροια, όπου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.Εκτός

αποστολής βρίσκεται ο Μουκάνα Παΐτο.Ο άσος των Ακριτών υποφέρει από πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση, όπως εκτός είναι και ο Ρικάρντο Ντάνι, ο οποίος είναι τιμωρημένος.
Από την άλλη, η Βέροια, η ποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο κι επιθυμεί να πάρει κάτι καλό. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδη έχει να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα, των ανέτοιμων Σνάουτσνερ, Καλί και του τιμωρημένου Γεωργιάδη. Αντίθετα, για πρώτη φορά βρίσκονται στη διάθεση της Βέροιας οι νεοαποκτηθέντες Μπερτίν και Ρεάνο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ξάνθη:Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Μπέρτος, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Σάντος, Φλίσκας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος, Πρίττας.

Βέροια: Τζόναθαν, Μπερτίν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Κόστλι, Μπαργκάν, Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Ρεάνο, Παυλίδης, Καλτσάς, Μοκάκε και Ιωάννου.

Π.Α.Ο.Κ. - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 NS2

Πλήρης θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στη σημαντική αναμέτρηση με την Κέρκυρα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στη χθεσινή προπόνηση απουσίασαν για προληπτικούς λόγους οι Κοστίν Λαζάρ και Αμπντούλ Καμαρά, οι οποίοι έλαβαν μέρος κανονικά στην τελευταία προπόνηση και τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.
Ενώ, η Κέρκυρα ποτυ βρίσκεται σε δινή βαθμολογική θέση επιθυμεί να μπορέσει να πάρει κάτι καλό από ένα δύσκολο ματς, ώστε να μην χάσει τις ελπίδες της. Στην αποστολή μπήκαν κανονικά οι Τσουμάνης και Αγρίτης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γλύκος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Πέλκας Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Καμαρά, Γκαρσία, Ιτάνζ, Κουμάλο, Λόρενς, Λάζαρ, Ρομπέρ και Σιλντεφελντ.

Κέρκυρα:Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Έντερ, Τσουμάνης, Αρμένης, Πετρούσης, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Κρητικός, Κυβελίδης, Γκέσιος, Γιάντσης, Τσοκάνης, Αγρίτης, Βασιλόγιαννης, Αθανασίου και Σταμογιάννος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 19:30 NS2

Ο Παναθηναϊκός πάει από το κακό στο χειρότερο και ειδικά μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Άρη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον ΟΦΗ για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον ον Γιοχέι Καζιγιάμα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Μπαρμπαρούσης, Κουίνσι, Αποστολόπουλος, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.
Από την άλλη, ο ΟΦΗ παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζει είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει το «διπλό». Στην αποστολή ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει συμπεριλάβει τους Μονιάκη και Λαμπρόπουλο, που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, όπως και το επίσης τραυματία Χαριτωνίδη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟ: -------------------------

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Ιωαννίδης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μακρής, Βιτώρος, Κυζιρίδης, Ζορμπάς, Κολιακουδάκης, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Κανούλας, Ροβίθης και Καπουράνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα