Preview 26ης αγωνιστικής

00:54 17/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00 NS1

Τη νίκη που θα εδραιώσει τον Ατρόμητο στην πεντάδα των πλέι οφ αναζητά κόντρα στους Αρκάδες η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, με τον Έλληνα τεχνικό να ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας του το Σάββατο (16/03) χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.
Ο Αστέρας θέλει τη νίκη για να παραμείνει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.Στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής βρίσκεται ο Εμάνουελ Περόνε. Ο δυναμικός επιθετικός των Αρκάδων ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες και συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα

του Σάκη Τσιώλη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Μπρίτο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Ουντόζι, Κούτσι, Μάντζιος, Ναπολεόνι.

Αστέρας: Φούλοπ, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Έγκον και Μπακασέτας. Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Σέττι, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Κάφα, Καλαντζής, Λένσε και Περόνε.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15 NS2

Η Κέρκυρα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική. Οι Φαίακες θέλουν να παρουσιάσουν ένα θετικό πρόσωπο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Ο Παπακώστας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Έντερ, Γκέσιο και Ηλιάδη αλλά και στους τραυματίες Μπουκουβάλα και Γιάντση. Εκτός αποστολής είναι και ο Ζουμπουλάκης που κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ από την τελευταία προπόνηση απουσίαζε ο Χρήστος Αρμένης λόγω ίωσης.
Ενώ, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Από αυτό το ματς θα απουσιάσει ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος έμεινε εκτός με ενοχλήσεις.Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Λεάντρο Γκρέκο που υποφέρουν από προβλήματα, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται οι Γιάννης Φετφατζίδης και Φρανσουά Μοδέστο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Κέρκυρα:Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Αθανασίου, Πετρούσης, Βενέτης, Τσουμάνης, Σταμογιάννος, Κρητικός, Στάμου, Αγρίτης, Λεόν, Τσοκάνης, Κυβελίδης, Σκέμπης, Βασιλόγιαννης, Σίμωσης, Μοσχάκης, Ντινιωτάκης, Λάμπρου, Γκούμας.

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NS1

Ο Πλατανιάς θέλει τη νίκη για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο Ηλίας Αναστασάκος ναι μεν έχει ενοχλήσεις αλλά δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το ματς με τον Πανιώνιο κι έτσι αποφασίστηκε να κάνει ένεση για να αγωνιστεί κανονικά και θα είναι στην αποστολή του Πλατανιά. Ο Άγγελος Αναστασιάδης, όμως, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαρσέλο Λαμπάρθε, ο οποίος έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και τέθηκε νοκ-άουτ.
Ενώ, ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει με νίκη και στην Κρήτη. Με μια απουσία-έκπληξη θα βρεθούν οι «κυανέρυθροι» στο ματς, αφού ο Μάρκος Ντούνης έμεινε εκτός αποστολής καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημέο Ανδρέα Σάμαρα και στον τραυματία Πάρη Ανδράλα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Στόλερ, Τέτε, Τζανής και Τσιντί.

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρος, Κοντοχρήστος, Τόσκας, Γανωτής, Ρόκας, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε, Καμπάνταης

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS1

Ο ΠΑΟΚ μετά το διπλό επί του Πλατανιά την περασμένη αγωνιστική θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του, όπως και οι Κατσικάς και Γεωργιάδης που προέρχονται από τραυματισμό, αλλά και ο τιμωρημένος Σαλπιγγίδης.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε δύσκολα την Κέρκυρα θέλει να πάρει στην Τούμπα μια σημαντική νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Φάμπρι δεν μετέχουν ο τραυματίας Σεϊταρίδης, ο ανέτοιμος Τοτσέ, ο τιμωρημένος Βιτόλο, αλλά και οι Ταμπάκης, Μπαρμπαρούσης, Κουίνσι, Αποστολόπουλος, Χουχούμης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.

Οι αποστολές τω δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Λαζάρ, Κάτσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Βούκιτς, Καμαρά, Ολίσε, Λόρενς, Ρομπέρ, Πέλκας και Αθανασιάδης.

ΠΑΟ: Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Μαρίνος, Σο, Λαγός, Ζέκα, Καζιγιάμα, Φουρλάνος, Μαυρίας, Σισοκό, Ντίνας, Εσπάρθα, Φιγκερόα, Φορναρόλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα