Preview 27ης αγωνιστικής

00:56 30/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο.Φ.Η. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 16:30 NS3

Η νίκη αποτελεί τον μοναδικό στόχο του ΟΦΗ, αφού αποτελεί μονόδρομο για τη σωτηρία. Στην αποστολή δεν μετέχουν ο τραυματίας Ζαχαράκης, ο άρρωστος Αγριμάκης αλλά και οι Μπανούσης και Κυζιρίδης
Ο ΠΑΣΔ θέλει να πάρει ένα «διπλό» ψυχολογικής σημασίας στην Κρήτη. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς ο Φεγκρούς επέστρεψε στη διάθεσή του, αλλά όχι και ο Ταμπάσης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Συνάνης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Βερόν, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Ζορμπάς, Ροβίθης, Νύκταρης, Κανούλας και Κολιακουδάκης.

ΠΑΣ: Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Κεϊτά, Λίλα, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Κοροβέσης, Νάκος, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς και Γιάκος.

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:15 NS2

Σαν τελικό αντιμετωπίζουν το ματς με τον Πανθρακικό στο Κλ. Βικελίδης. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ηρακλή, Κοτσαρίδη, Ψυχογιό, Γιαννίτση, Αντωνιάδη και Ρένια, εν αντιθέσει με τους Τάτο και Κοέλιο, που επιστρέφουν από τιμωρία.
Παιχνίδι ζωής ή θανάτου είναι το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη για τον Πανθρακικό.Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται και ο Παπαδόπουλος. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη τους τραυματίες Αντώνη Λαδάκη και Βαγγέλη Κοντογουλίδη, με τον δεύτερο να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, όπως και τον τιμωρημένο Ντιόγκο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Άρης: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Σκλιοπίδης, Στάθης, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, Μουνάφο, Κάσελαν, Μίνγκας, Βαχίρουα, Μπαικαρά, Λουσέρο, Τζάνης, Γωνιάδης, Παπαδόπουλος και Καθάριος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 19:30 NS2

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει το «τρίποντο», στο ματς με τους Κρητικούς, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Ενώ, πρόβλημα για τον Φαμπρι είναι ο Ιμπραΐμ Σισοκό πουτ δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή κι έμεινε εκτός αποστολής.
Ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη. Τελικά ο Μάρκος Μαραγκουδάκης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αν και ο Άγγελος Αναστασιάδης δύσκολα θα τον βάλει στην βασική ενδεκάδα, ενώ στα Χανιά έμειναν οι τραυματίες Αργυρόπουλος και Λαμπάρθε.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Κοτσόλης, Μαρίνος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Βιτόλο, Εσπάρθα, Μαυρίας, Φιγκερόα, Καζιγιάμα, Τοτσέ, Λαγός, Κουίνσι, Φορναρόλι, Βελάσκες, Ντίνας

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Στόλερ, Τέτε, Τζανής και Τσιντί.

Keywords
Τυχαία Θέματα