Preview 27ης αγωνιστικής

05:04 7/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΒΕΡΟΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 15:00/NS3

Η Βέροια υποδέχεται τον Εργοτέλη για την 27η αγωνιστική και μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας στη Σούπερ Λίγκα θέλει να πάρει το τρίποντο για να παραμείνει σε καλή βαθμολογική θέση. Εκτος αποστολής έμειναν, ο τραυματίας Μπατιόν και ο τιμωρημένος Μαραγκός.
Ενώ, ο Εργοτέλης που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας θα παλέψει για το διπλό, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση 3 σημαντικών βαθμών. Οι Γιοβάνοβιτς

και Λεονάρντο έμειναν εκτός αποστολής καθώς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ νέα απουσία είναι αυτή του Μπουρσέλη που ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Βέροια:Καντιμοίρης, Tζινάρ, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Βέρτζος, Νέτο, Μπαλάφας, Βεργώνης, Βάσκες, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ναζλίδης, Κάμπορα.

Εργοτέλης: Σαράνοφ, Καβουσάκη, Πίτσο, Φίντελεφ, Λουβιόν, Τζανακάκη, Ρέντζα, Γκορκς, Καζναφέρη, Κοζορώνη, Γκέντσογλου, Χουλά, Καλέ, Χαντί, Μπρούνο, Ολαϊτάν, Τζίλας και Σολάρι.


ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15/NS1

Στην Τριπολη ο Αστέρα υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν τη νίκη για να μείνουν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Εκτός έμεινε οΚοσίσκι.
Ενώ, από την άλλη και ο Ατρόμητος χρειάζεται τη νίκη, ώστε να συνεχίσει με τρίποντο στη διοργάνωση. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τσέναμο, τον τιμωρημένο Λαζαρίδη, τον Γκαρσία που έχει τενοντίδα και τον Καραμάνο που έχει σύσπαση στην πλάτη.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας:Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Αλόκο, Γκόιαν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας, Τιε Μπι, Μουνάφο, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες, Πάρα και Μπαντιμπανγκά.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Αγκουαζί, Καράσκο, Κοντοές, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Παπάζογλου και Γεωργίου.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30/NS2

Στην Κομοτηνή το παιχνίδι ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ολυμπιακό είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι επιθυμούν να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα και να παλέψουν σε ένα ματς όπου γνωρίζουν πως είναι δύσκολο. O Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν μετέχουν οι τραυματίες Σερφά και Λαδάκης, αλλά και ο ανέτοιμος Ηλιάδης.
Ενώ, ο Ολυμπιακός που συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση θέλει το διπλό για να αποσπαστεί από τους διώκτες του. Eκτός πλάνων του κόουτς του Ολυμπιακού είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο Χόρχε Μπενίτες και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, όπως και οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Νταβίντ Φουστέρ που προέρχονται από τραυματισμούς.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανθρακικός:Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μελίσσης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Τσουμάνης, Βιγιαφάνε, Μπαϊκαρά, Μεχία, Ρομέου, Τζάνης, Σέτι, Ντιγκινί, Χασομέρης, Κάσες, Ροτζέριο, Μπάλντα, Ιγκόρ.

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννούλης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μποτία, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα, Χουτεσιώτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα