Preview 2ης αγωνιστικής

01:06 26/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 21:30 NS1

Με το παιχνίδι Εργοτέλης-Λεβαδειακός θα ολοκληρωθεί η δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την πρεμιέρα (2-2) που έμειναν στην ισοπαλία είναι έτοιμοι να δείξουν τον καλό τους εαυτό και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Απών από την αναμέτρηση της Δευτέρας είναι ο Γιώργος Ιωαννίδης,ο οποίος υποφέρει από πρόβλημα τραυματισμού και δεν κατάφερε να γυμναστεί κανονικά, με αποτέλεσμα να μην είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Τάκης Λεμονής.
Με φόρα για τη νίκη βρίσκεται και ο Λεβαδειακός στην Κρήτη,

αφού κι εκείνος μετά την ισόπαλη πρεμιέρα θέλει να πάρει το πρώτο του «τρίποντο». Ο Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Καρντόσο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, ενώ δεν αντιμετωπίζει άλλες απουσίες.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Εργοτέλης: Πρζιρόφσκι, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Μανόλο, Σανγκουινέτι, Μαχαίρας, Λαμπρόπουλος, Πετράτσι, Ροτζέριο, Ορτέγκα, Γιάντσης, Κάντζι, Βασιλείου, Μάντζιος, Κονέ, Μπούστο, Λυκογιάννης.

Λεβαδειακός: Αθανασίου, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Ρέντζας, Πίτσος, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Χρυσοφάκης, Μπουρσέλης, Δωματάς, Μπαμ Μπαμ, Λεονάρντο, Αναστασάκος και Παντελάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα