Preview 3ης αγωνιστικής πλέι οφ

09:07 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (18:30 novasports 2)
ΓΗΠΕΔΟ: ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)

Στους "Ζωσιμάδες" ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στα play off και να πετύχει τρίτη συνεχόμενη νίκη, κόντρα στον Ατρόμητο αυτή την φορά, που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση και θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς

Λιγκ. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν υπολογίζει στον τραυματία Γιάκο και στον τιμωρημένο Οικονόμου.
Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Βίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Λίλα, Μιχαήλ, Μπέριος, Νάκος, Νικλητσώτης, Ντε Βινσέντι, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Γεωργίου, Ιλιτς, Κεϊτά, Πάντος, Τζιμόπουλος.
Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τα Ιωάννινα προκειμένου να παραμείνει στο κόλπο της κατάκτησης της πρώτης θέσης. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γιαννούλη.
Η αποστολή του Ατρομήτου: Ράντμαν, Μανόλο, Σκόνδρας, Φάμπιο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπάλλας, Ουντόζι, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φυτανίδης, Κούτσι, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Καραγκούνης, Μπρίτο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ (20:30, novasports 1)
ΓΗΠΕΔΟ: Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκάνησα)

Με την πλάτη στον τοίχο είναι ο ΠΑΟΚ μετά τις δυο ήττες στις δυο πρώτες αγωνιστικές των play off και πλέον η νίκη στην Τρίπολη είναι μονόδρομος για τον Γιώργο Γεωργιάδη και τους ποδοσφαιριστές του με τα "λαϊκά δικαστήρια" έξω από την Τούμπα έπειτα από την ήττα από τον ΠΑΣ να είναι ακόμα νωπά. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους Καμαρά, Ιτάνζ, Κωνσταντινίδη και Κατσικά.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Σταφυλίδης, Κατσουράνης, Κουμάλο, Σίλντενφελντ, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Βούκιτς, Ρομπέρ, Κίτσιου, Λόρενς, Ολίσε, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Ο Αστέρας Τρίπολης μετά την νίκη της Τετάρτης κόντρα στον Ατρόμητο παρέμεινε στην μάχη της πρώτης θέσης των play off και θα επιδιώξει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών έπειτα από την επικράτηση του για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σάκης Τσιώλης μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Εμάνουελ Περόνε που εξέτισε την τιμωρία του όχι όμως και στους τραυματίες Μπαρτολίνι, Φραγκουλάκη και Πιπίνη.
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Φούλοπ, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Σέττι, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λένσε.

Η βαθμολογία των play off μετά από δυο αγωνιστικές
ΠΑΣ Γιάννινα 6
Αστέρας Τρίπολης 5
ΠΑΟΚ 4
Ατρόμητος 3

Keywords
Τυχαία Θέματα