Preview 4ης αγωνιστικής

00:50 14/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:00 NS2

Ο Παναιτωλικός θέλει να πετύχει ακόμα μια εντός έδρας νίκη, αλλά αυτή την φορά απέναντι στον Εργοτέλη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Τα καλά νέα για τον προπονητή του Παναιτωλικού είναι πως τόσο ο Ανρί Καμαρά όσο κι ο Νταμιάν Μπελόν προπονήθηκαν κανονικά και κατάφεραν να μπουν στην αποστολή.
Από την άλλη, ο Εργοτέλης θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μετά το 0-0, ώστε

μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος να ανεβει η ψυχολογία τους.
Στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου βρίσκονται οι Μεχία και Πελέ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Τακίδης, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Πασάς, Μύγας, Γοδόι, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Καλογέρης, Γκάλο, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Δάρλας, Άσκες, Κουτσοσπύρος, Μπόγιοβιτς, Μπελόν.

Εργοτέλης: Αθανασίου,Δερμιτζάκης, Τζανακάκης, Ρέντζας, Μεχία, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Διαμαντάκος, Δωματάς, Μπαμ Μπαμ, Πελέ, Χαλκιαδάκης, Αναστασάκος.


ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ο.Κ. 18:15 NS1

Μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, η Βέροια υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει να συνεχίσει τις καλές τις εμφανίσεις, μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Ο Τον Κάανεν, που κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Βέροιας δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές.Ο λόγος για τον Γκιγιέρμο που παραμένει τραυματίας το τελευταίο διάστημα, τον Αποστολόπουλο, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ τέλος, εκτός έμεινε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Σισοκό που δεν είναι ακόμα έτοιμος.
Ενώ, ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με νίκη κι έχει την καλή ψυχολογία, μετά το 4-1 επί του Πανιωνίου. Εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Γεωργιάδης, Λόρενς και Λάζαρ, όπως και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στον αγώνα της Ελπίδων.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βέροια:Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Τραπ, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Μρντάκοβιτς (πιθανή ενδεκάδα), Καντιμοίρης, Σεντεμέντες, Οικονόμου, Σιόντης, Σεγούντο, Όστοϊτς, Μάνος.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Γλύκο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Κατσουράνη, Βίτορ, Σκόνδρα, Κίτσιου, Γκαρσία, Τζιόλη, Νίνη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 20:30 NS2

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα την Ξάνθη και θέλει να συνεχίσει με νίκη. Ο Μίτσελ θα έχει στην διάθεσή του τους Ντέλβιν Εντινγκά και Σαμπού Γιαταμπαρέ, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα».
Ενώ, η Ξάνθη αν και γνωρίζει την δυσκολία της εκτός έδρας αναμέτρησης επιθυμεί να επιστρέψει στο Πρωτάθλημα με ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την προσπάθεια οι Ακρίτες δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τον Κομεσίδη, ενώ αντίθετα στην αποστολή βρίσκονται οι Δημήτρης Γούτας και Τζουλιάν Ντε Γκουζμάν.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Ξάνθη: Τσέμα, Κυριακίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Χουσέμι, Σολάρι, Σουάρεζ, Ντε Γκουζμάν, Μαρσελίνιο, Ντιέ, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Κάλβο, Μαρίν, Ράνος, Μάνταλος, Μπαρέττας.

Keywords
Τυχαία Θέματα