Preview 5ης αγωνιστικής

00:22 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΕΡΚΥΡΑ - Ο.Φ.Η. 17:15 NS2

Η Κέρκυρα μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής επιθυεί να επιστρέψει στις νίκες και γι' αυτό θέλει να παρουσιάσει τον καλύτερό της εαυτό, παρά το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Κυριάκο Στρατηλάτη να γυρνά το χέρι του κατά τη διάρκεια της προπόνησης και να φεύγει... καρφί για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Από την άλλη ο ΟΦΗ

θέλει να παρουσιαστεί σοβαρός και με πάθος για να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Κέρκυρα. Ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε εκτός αποστολής τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, ο οποίος δε ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του, αλλά υπολογίζει στους υπόλοιπους παίκτες του.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Κοντοδήμος, Τσουμάνης, Αρμένης, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης, Παπαδήμας, Χαμπλ, Λεόν, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Κρητικός, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Γιάντσης, Σίμωσης.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Βάντο, Μονιάκης, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Ιωαννίδης, Μπανούσης, Βερόν, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σίσιτς, Βιτώρος, Περογαμβράκης, Ροβίθης, Καπουράνης, Κουρδάκης, Ζορμπάς, Χατζηκοσμάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS2

Ο Άτρόμητος θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Ολυμπιακό και με την πολύ καλή ψυχολογία που του έχουν προσφέρει τα τελευταία θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς και να διατηρήσει το αήττητό τους στο Πρωτάθλημα.

Ενώ και ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογιας, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να είναι έτοιμος να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές διαφοροποιήσεις απέναντι στον Ατρόμητο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Δεν έχει ανακοινωθεί

Ολυμπιακός: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα