Preview 5ης αγωνιστικής

00:03 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 16:00 NS2

Ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη την Καλλονή και θέλει να πάρει τη νίκη, ώστε να επιστρέψει στα τρίποντα, μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ την περασμένη εβδομάδα.Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Ζαραδούκας.Ο Έλληνας αμυντικός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά έμεινε εκτός για λόγους τακτικής, ενώ παράλληλα «απόντες» για την αναμέτρηση με τους νησιώτες θα είναι οι Μπαράλες και Μπακασέτας.
Ενώ, η Καλλονή θέλει να συνεχίσει με

νίκη και να συνεχίσουν παράλληλα την καλή πορεία τους στο Πρωτάθλημα. Ο Μιχάλης Κριπιντίρης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για δυο μήνες περίπου, καθώς είχε χτυπήσει στη διάρκεια της προετοιμασίας και στο φιλικό με την Ακίσασπορ, και μπήκε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή της Καλλονής.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας: Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Πιπίνης, Λισγάρας, Γκόιαν, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Σέτι, Εντό, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Χουάνμα και Καράσκο.

ΑΕΛΚ:Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Λεάντρο Πίντο, Ποντάνι, Φαρία, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Χουανλού, Μανούσος, Καζάκης, Χογκ, Κριπιντίρης, Περόνε, Γκάσιτς, Σιλιγαρδάκης, Γάλλας, Βλαστέλης, Γιουκαρής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΠΟΛΛΩΝ 18:15 NS1

Ο Ατρόμητος για την 5η αγωνιστική υποδέχεται τον Απόλλωνα στο γήπεδο του Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον ΠΑΣ, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να τα συνδυάσουν με μια καλή εμφάνιση. Ο Στέφανο Ναπολεόνι είναι το μοναδικό πρόβλημα, αφού τέθηκε εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στο δικέφαλο.
Ο Απόλλων πάλι που προέρχεται από ήττα έχει στόχο να παλέψει για να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα, από το Περιστέρι. Εκτός αποστολής τέθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος. Ο Έλληνας άσος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο έμεινε εκτός για λόγους τακτικής.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Σηφάκης, Τσενάμο, Γιαννούλης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γεωργίου, Παπαδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλέργης, Φάμπιο.

Απόλλων: Αλβάρεζ, Μπλάζεκ, Βέρτζο, Γουμάγια, Διαμάντη, Δεληζήση, Αργυρόπουλο, Μπάρκογλου, Μίνγκα, Έγκον, Παντελιάδη, Πετρόπουλο, Τζόρβα, Τσιλιγκίρη, Τσεμπερίδη, Παπαζαχαρία, Φαρινόλα, Καμαρά και Γκουέλα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 20:30 NS2

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο στη Λεωφόρο τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και θέλει μετά την ισοπαλία με τον Πλατανιά να προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανατρεψει το άσχημο κλίμα που επικρατεί. Εκτός αποστολής τέθηκε ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση και αποκλείστηκε.
Ο ΟΦΗ προέρχεται κι αυτός από ισοπαλία (1-1) και θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο, ώστε να πιέσει και να φτάσει να πάρει κάτι καλό στο εκτός έδρας ματς. Απόντες από τον αγώνα του Σαββάτου θα είναι οι Γκαλέτι, Μονιάκης και Φραγκουλάκης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

ΟΦΗ:Δασκαλάκης, Φερναντέζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Στάθης, Ζόρο, Τριποτσέρης, Ζβαστίγια, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Νιμανί, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Ροβίθης, Όγιος και Ζε.

Keywords
Τυχαία Θέματα