Preview 9ης αγωνιστικής

00:26 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17:00/aek365/NOVA)

Ο Λεβαδειακός σαν γηπεδούχος επιθυμεί για την εξ αναβολής 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα να επιστρέψει στις νίκες. Οι Βοιωτοί με τους Φαβάλι, Ναπολεόνι, Πόβοβιτς να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση είναι έτοιμοι να πάρουν μια σημαντική νίκη για την σωτηρία τους.

Ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Λεβαδειακού έχει αρκετά καλή ψυχολογία και θέλει να συνεχίσει με νίκη στη διοργάνωση, ώστε να πάρει ανάσα

ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Τόμας, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Νικολακάκης, Κόρμπος, Βιανά, Μαχαίρα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Zahui, Φαβάλι, Σουμπίνιο,Ναπολεόνο, Βασιλείου, Παπαδόπουλο και Πόποβιτς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Λίλα, Βίλα, Μπεσέρα, Κυριάκος, Γεωργίου Ντε Βινσέντι, Γιάκος, Ζαμπρέλα και Μπακαγιόκο.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (19:00/aek365/NOVA)

Μπορεί η Δόξα να μην έχει ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία, ωστόσο θα επιδιώξει να εμφανιστεί ανταγωνιστική απέναντι στον Ατρόμητο για την εξ αναβολής 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Δράμας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αραβίδη, αλλά και των τραυματιών Μπριλάκη, Λίμα, Γκαρακλίδη, Σοϊλέδη, Γελαδάρη, ενώ αμφίβολος είναι ο Βέρτζος.

Από την άλλη ο Ατρόμητος με αρκετά καλή ψυχολογία και με δεδομένο τη νίκη του την περασμένη αγωνιστική επί της Δόξας θα επιδιώξει να πάρει ένα σημαντικό διπλό που θα τον ανεβάσει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Σε αυτή την προσπάθεια ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού και ο Εδουάρδο Μπρίτο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο πόδι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ρόκα, Δαύκος, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ψυχογιός, Σικαλιάς, Στεργιανός, Λεάντρο, Ρούτσης, Αμπουμπακάρι, Κατσικογιάννης, Αγτζίδης, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Κάπελ, Αγγελούδης, Κουμπρόγλου, Κυβελίδης, Κοβάσεβιτς και Τσιμπλίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τόμας, Ζουέλα, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Οικονόμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα