Special... μηδέν

00:12 27/8/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- ΤΣΕΛΣΙ:0-0
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Τυχερός πρέπει να αισθάνεται ο Ζοσέ Μουρίνιο που δεν έχασε στο «Ολντ Τράφορντ». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πολύ καλύτερη, δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι, αλλά τελικά η Τσέλσι έφυγε με το 0-0.

Το ματς

Πρέσινγκ, υποψίες ευκαιριών και πολύ τρέξιμο περιελάμβανε το πρώτο ημίχρονο του... ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι. Αναμφίβολα περισσότερο ενδιαφέρον είχαν τα συνθήματα που αντήλλαζαν οι φίλοι των

δύο ομάδων, καθώς υπήρχε ποικιλία και δύο βασικοί αποδέκτες (Γουέιν Ρούνεϊ - Ζοζέ Μουρίνιο).
Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν πολύ διαφορετική. Μπορεί η Τσέλσι να επέλεξε να βγαίνει λίγο πιο συχνά απ' το... καβούκι της, αλλά και πάλι το έκανε πολύ δειλά, ώστε να μην αφήσει αμυντικά κενά. Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη και απ' τις λίγες που η μπάλα βρέθηκε σε παίκτης της Γιουνάιτεντ μέσα στην περιοχή των «μπλε», ήρθε στο 56', αλλά το σουτ του Γουέλμπεκ με το δεξί δεν απείλησε την εστία του Τσεχ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέχισαν να δοκιμάζουν τα πόδια τους από μακρινές αποστάσεις από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να μπουν εύκολα στην περιοχή.Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο άρχισε την προσπάθεια... εξισορρόπησης της κατάστασης μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ακριβώς εκεί, βέβαια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πήρε πέναλτι σε χέρι του Λάμπαρντ που δεν είδε ποτέ ο ρέφερι της αναμέτρησης. Όσο δεν απειλούταν ουσιαστικά η εστία του Τσεχ, ο Ζοσέ Μουρίνιο έμενε ήρεμος και με την είσοδο του Τόρες, είχε σίγουρα στο μυαλό του να «κλέψει» το ματς. Στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, όμως, αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Όπως επίσης και για τους γηπεδούχους να πετύχουν γκολ και αυτό, οδήγησε στο τελικό 0-0.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Βαλένσια (67' Γιανγκ), Κάρικ, Κλέβερλι, Γουέλμπεκ (78' Γκιγκς), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Ντε Μπρούινε (59' Τόρες), Οσκάρ, Αζάρ (93' Αθπιλικουέτα), Σίρλε (87' Μίκελ).

Keywords
Τυχαία Θέματα