To BBC «δίνει» τον Παναγιώταρο

15:48 19/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την διάψευση από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής ότι μίλησε για «εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα» σε συνέντευξή του στο BBC, το βρετανικό κανάλι απάντησε στις κατηγορίες για εκούσια διαστρέβλωση των λόγων του βουλευτή.

Το «Βήμα» επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο του βρετανικού καναλιού Πολ Μέισον, ο οποίος διαψεύδει τα λεγόμενα του Παναγιώταρου για παράφραση των δηλώσεών του ενώ τονίζει ότι το κανάλι είναι διατεθειμένο να δημοσιεύσει ολόκληρη

τη συνέντευξη χωρίς μοντάζ.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι «Οι κατηγορίες του κ. Παναγιώταρου ότι το BBC παράφρασε τα λεγόμενά του είναι εντελώς αβάσιμες. Τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έχουν ήδη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του καναλιού αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής δεν ευσταθούν».

Μάλιστα ο Μέισον τονίζει ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρώτησε πολύ ξεκάθαρα τον Παναγιώταρο αν είναι σίγουρος ότι θέλει να αναφερθεί στον εμφύλιο πόλεμο, τα σημάδια του οποίου είναι ακόμα νωπά στην Ελλάδα.

Όμως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνέχισε ακάθεκτος στις επίμαχες δηλώσεις.

Σε ερώτηση γιατί επέλεξαν τον βουλευτή Παναγιώταρο για την συνέντευξη, ο Μέισον εξήγησε ότι δεν ήταν δική τους επιλογή: «Στείλαμε αίτημα προς τη Χρυσή Αυγή για μία συνέντευξη και από τα κεντρικά του κόμματος μας παρέπεμψαν στον κ. Παναγώταρο».

Ο Μέισον τόνισε επίσης ότι το BBC προτίθεται να ανεβάσει στην ιστοσελίδα ολόκληρη τη συνέντευξη χωρίς μοντάζ προκειμένου να δουν όλοι ότι οι κατηγορίες για «παράφραση» των λεγομένων του, που εξαπέλυσε χθες ο Παναγιώταρος, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα