To Game of Thrones έρχεται με ένα μικρό... μπόνους!

13:09 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς Game of Thrones που ξεκινά τον Μάρτιο κρύβει μια μικρή έκπληξη για τους απανταχού φαν της.

Οι δημιουργοί της σειράς Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουάιζ ανακοίνωσαν ότι κάθε επεισόδιο θα διαρκεί περισσότερο φτάνοντας σχεδόν τη μια ώρα διάρκεια.

«Τα επιπλέον λεπτά που προστίθενται σε κάθε επεισόδιο θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα ακόμα επιπλέον» ομολογεί ο Γουάιζ. «Ευτυχώς που το κανάλι του ΗΒΟ

μας επιτρέπει να είμαστε κάπως χαλαροί με τους χρόνους. Δεν μπορούμε φυσικά να παραδώσουμε επεισόδια που ξεπερνούν την μία ώρα, αλλά σ' αυτό τον κύκλο... πλησιάζουμε στα όρια!»

Ο λόγος που τα επεισόδια είναι μεγαλύτερα είναι το γεγονός ότι αυτός ο κύκλος βασίζεται στο βιβλίο της σειράς «A Storm of Swords, το οποίο είναι και το πιο ογκώδες με 973 σελίδες!

«Μία super-sized σεζόν μόνο αναλογεί στο επικό ''Storm of Swords'' βιβλίο» εξηγεί ο Μπένιοφ. «Πέρσι παραδίδαμε επεισόδια διάρκειας 50-52 λεπτών. Φέτος αγγίζουν τα 57-58...»

Μάλιστα, το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου ενδέχεται να ξεπερνά την μία ώρα.

«Και τα 10 επεισόδια θα είναι ακόμα πιο πλούσια φέτος, τόσο σε επίπεδο παραγωγής, όσο και πραγματικής διάρκειας. Το φινάλε θα ξεπερνά την μία ώρα...», δήλωσε και το ίδιο το ΗΒΟ με επίσημη δήλωσή του.

«Ολοι μας ζητούσαν έξτρα επεισόδια στις πρώτες δύο σεζόν. Σ' αυτή τους χαρίζουμε αυτό το 11ο επεισόδιο, αλλά... σε κομματάκια διάσπαρτα στα υπόλοιπα 10!», αστειεύεται ο Γουάιζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα