To δυναμικό μήνυμα του Μελισσανίδη και η λύση που υπάρχει

09:48 15/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το ξεκάθαρο αποφασιστικό μήνυμα που στέλνει ο Μελισσανίδης προς κάθε... κατεύθυνση, μιλώντας με συνεργάτες και φίλους, έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα:
ΑΕΚ κι εγώ θα τους συντρίψουμ", λέει ο Τίγρης και η ΩΡΑ τονίζει: "Ισοπεδωτικός ο ηγέτης της ΑΕΚ για όσους προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο μέλλον της: "Εγώ είμαι αυτός που είπα πρώτος για σφουγγάρι,

αλλά αφού θέλουν πόλεμο με τον Μελισσανίδη και με την ΑΕΚ, θα τον έχουν και θα τους διαλύσουμε! Ο κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του και κανείς δεν θα μπορέσει να ενοχλήσει ξανά την ΑΕΚ". Συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου και το πάθος των ΑΕΚτζήδων για να στηρίξουν την αντεπίθεση, απαντά με πολλαπλασιασμό των ήδη υπεράνθρωπων προσπαθειών που κάνει από τον Μάιο του 2013 για το γήπεδο και τη νέα ομαδάρα της Ένωσης". Επίσης, η ΩΡΑ γράφει: "Τελειώνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα η εκχώρηση. Κανένα πρόβλημα για την ΑΕΚ, η εκκαθάριση ολοκληρώνεται κανονικότατα".


SPORTDAY

Για τον Μάρκο Ντούνη γράφει η SD τονίζοντας πως η μεταγραφή του στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε:
"Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκο Ντούνη, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στον Πανιώνιο.

Η συμφωνία θα επισημοποιηθεί το καλοκαίρι και ο 22χρονος παίκτης έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν (συνολικά) τις 180.000 ευρώ.

Ο νεαρός άσος αποτελεί εισήγηση του Ιλια Ιβιτς, ο οποίος το καλοκαίρι είχε προτείνει και τον Ιβάν Μπρέτσεβιτς.

Ο Ντούνης, κατά κύριο λόγο, παίζει ως δεξί χαφ, μία θέση όπου υπάρχει μόνο ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 29 ματς (έχει και τρία γκολ), ενώ πέρσι είχε 24 συμμετοχές με τον ίδιο αριθμό τερμάτων.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εκτιμούν ότι ο Έλληνας μέσος είναι ένας ποδοσφαιριστής που διασπά τις αντίπαλες άμυνες και προτιμά να μοιράζει γκολ παρά να σκοράρει.

Εν τω μεταξύ, ο 22χρονος άσος αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή της ΑΕΚ από τον Πανιώνιο μετά τους Ανέστη, Λαμπρόπουλο κι Αραβίδη, ενώ παραμένει ανοιχτή η υπόθεση του Κούρντι. Υπενθυμίζεται ότι συμφωνία υπάρχει ήδη με τους Ζόριτς, Κολοβέτσιο, Μάνταλο, Φαγέ και Σαρρή".

LIVE SPORT

Ξεκάθαρη και η LS για το θέμα της εκχώρησης, τονίζει πως "υπάρχει λύση" και προσθέτει: "Τελειώνει σύντομα η εκκρεμότητα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ με την εκχώρηση των απαιτήσεων στο δημόσιο. Αποφασισμένος ο Μελισσανίδης να νικήσει κάθε εμπόδιο. "Δεν κάνω πίσω" δηλώνει ο Οικονομόπουλος! "


GOAL

Για "αγκάθια και απαντήσεις", γράφει με τη σειρά της η εφημερίδας Goal, τονίζοντας: "Σε εκχώρηση στο δημόσιο του χρέους Ψωμιάδη πριν τις 28 Μαρτίου ελπίζει η ΑΕΚ".

Αναλυτικά: "Η κίνηση του Χάρη Οικονομόπουλου να καταθέσει και να κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα προκαλώντας την παύση της διαδικασίας εκκαθάρισης της εταιρείας (ΠΑΕ) έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και προχώρησαν σε... απαντήσεις προς όσους προβάλουν εμπόδια στη νέα εποχή.

Η διαμάχη της ΠΑΕ με τον Μάκη Ψωμιάδη είναι προφανές πως μπορεί να τελειώσει άμεσα αλλά και να συνεχιστεί εσαεί. Για τον λόγο αυτόν, άνθρωποι της Ενωσης βρέθηκαν χθες στο υπουργείο Οικονομικών, με σκοπό να «προχωρήσει» ταχύτατα το αίτημά τους για εκχώρηση στο ελληνικό δημόσιο του χρέους Ψωμιάδη προς την ΑΕΚ. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις εκτιμήσεις των «κιτρινόμαυρων», η συγκεκριμένη διαδικασία θα ολοκληρωθεί πριν από τις 28 Μαρτίου, οπότε η ΑΕΚ θα απεμπλακεί και το Δημόσιο θα είναι αυτό που θα διεκδικήσει εξ ολοκλήρου τα χρήματα από τον πρώην ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.

Μάλιστα, μετά την οριστική απόφαση του γενικού γραμματέα εσόδων κύριου Θεοχάρη, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων μεταξύ του εκκαθαριστή Δημητρέλου και του εφόρου της ΦΑΑΕ Αθηνών.

Διακοπή κάθε συνεργασίας με τον Οικονομόπουλο

Οι τελευταίες εξελίξεις «υποχρεώνουν» την ΑΕΚ να έρθει σε ανοιχτή διαμάχη και με τον Χάρη Οικονομόπουλο. Οι κινήσεις που έγιναν από την πλευρά του νομικού θεωρούνται ως ευθεία επίθεση στα συμφέροντα της Ενωσης και γι' αυτό έχει ζητηθεί η διακοπή κάθε σχέσης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ έχει αποφασίσει να μη συνεργαστεί ξανά με τον συγκεκριμένο δικηγόρο και οι δύο πλευρές να χαράξουν διαφορετική πορεία. Αυτή είναι η δεύτερη άμεση ενέργεια των ανθρώπων της ΑΕΚ προκειμένου να ξεδιαλύνουν σταδιακά το τοπίο, καθώς δεν θέλουν να έχουν επαφές με ανθρώπους που δεν υπερασπίζονται τα συμφέροντα του συλλόγου.

Η θηλιά... δεν είναι στον λαιμό

Ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης Ψωμιάδη, στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι τα χρονικά περιθώρια υπάρχουν και ο χρόνος δεν τους πιέζει εν όψει της σύστασης της νέας ΠΑΕ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι υποχρεωμένοι να τρέξουν για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της football league, καθώς αυτό γίνεται μία εβδομάδα από την έναρξη της πρώτης αγωνιστικής (δηλαδή τον Σεπτέμβριο).

Το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ολοκληρώνεται την 21η Μαΐου, οπότε από τον Ιούνιο οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες. Αυτό, βέβαια, που τους απασχολεί αφορά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, τις χορηγίες και το τηλεοπτικό συμβόλαιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα