To καλύτερο γήπεδο με σφραγίδα Μελισσανίδη

09:13 5/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ψηλά τον πήχη στο θέμα του γηπέδου έχει βάλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η εφημερίδα το τονίζει στο πρώτο της θέμα: "Το καλύτερο στην Ελλάδα και από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για σχεδιαστή και κατασκευαστή. Βλέπει θετικά τους Ιταλούς, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο αφού συνεχώς του χτυπάνε την πόρτα

με προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό". Στα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει: "Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόβα. Πρέσινγκ και στον Μιχάλη Μάνια που είναι ήδη "φτιαγμένος" για να παίξει στην Ένωση. Πιο κοντά στο "ναι" ο Κουτρουμπής. Πιέζει τον Παναιτωλικό να ρίξει τις απαιτήσεις του για να μείνει ο Μητρόπουλος".

SPORTDAY

Για τον στόχο που υπάρχει στην ΑΕΚ να πουληθούν 15.000 διαρκείας (όσα και τυπωθούν) γράφει η εφημερίδα: "Περίπου 3 εκατ. ευρώ τα προσδοκώμενα έσοδα", τονίζει η SD. Όσον αφορά τα μεταγραφικά σημειώνεται: "
Με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό έχουν αλλάξει τα δεδομένα καθώς οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση και ίσως ο Κουτρουμπής απαντήσει θετικά. Με τον Μητρόπουλο το «αγκάθι» στην υπόθεση είναι γνωστό και λέγεται Παναιτωλικός. Ο αμυντικός χαφ πιέζει όσο μπορεί για να ρίξει τις απαιτήσεις της η ομάδα του Αγρινίου και οι συζητήσεις συνεχίζονται. Με τον Καραλή υπάρχει η πρόθεση να παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ και ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδα να τελειώσει και αυτή η υπόθεση ενώ με τον Ταξιάρχη Φούντα η Ένωση δεν τα παρατάει. Αναπτύχθηκε μάλιστα μια φημολογία πως άνθρωπος της ΑΕΚ επικοινώνησε με τον νεαρό άσο που βρίσκεται με την Εθνική Νέων στην Πολωνία και εκείνος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.

Αναφορικά με τις μεταγραφές, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση επιθετικών που θα τραβήξουν το «κουπί» στη νέα προσπάθεια. Ο πρώτος στόχος είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αλλά η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη όμως ο Λυμπερόπουλος δείχνει την διάθεση να το παλέψει όσο μπορεί. Όμως μέχρι ο «Παπ» να δώσει την οριστική του απάντηση, η ΑΕΚ χτυπά κι άλλες πόρτες. Όπως αυτή του Ματθαίου Μαρουκάκη αλλά και του Μιχάλη Μανιά. Ο πρώτος έκανε καλή σεζόν με την Καλλιθέα, το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του και φαίνεται πως είναι θετικός στο να συνεχίσει στην Ένωση. Ο δεύτερος, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της Football League, είναι και εκείνος «δύσκολος» ειδικά από την στιγμή που η ομάδα του, ο Απόλλωνας, ανέβηκε στην Super League".

LIVE SPORT

Για κίνηση της ΑΕΚ προς τον Φούντα με σκοπό να τον κρατήσει, κάνει λόγο η εφημερίδα, αλλά σημειώνεται ότι "η ΑΕΚ προσπαθεί να κρατήσει τον πιτσιρικά, που επιμένει για εξωτερικό. Στη λίστα Μάνιας, Μαρουκάκης, Παπαγεωργίου, έκλεισε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, βελτιωμένη πρόταση σε Κουτρουμπή. 50-50 η παραμονή του".

GOAL

Με τα μεταγραφικά της ΑΕΚ και κυρίως για τον Μάνια ασχολείται η εφημερίδα γράφοντας αναλυτικά στο ρεπορτάζ της: "Ο Μανιάς έχει δεχθεί πρόταση από την ΑΕΚ. Μόνο που τώρα πιέζει έντονα προς την πλευρά του παίκτη για να αποσπάσει θετική απάντηση. Στην Ενωση επιθυμούν να μπαίνουν οι βάσεις για την ομάδα της νέας σεζόν και έτσι θέλουν να κλείσουν τον Μανιά. Τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα του -μόλις πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη στην «Ελευθεροτυπία» δεν έκρυβε πως θαύμαζε τον Ντέμη Νικολαίδη- μπορούν να παίξουν ρόλο στη διαδικασία, αν και στην ΑΕΚ ποντάρουν περισσότερο στην προοπτική που μπορούν να προσφέρουν στον παίκτη.

Σε ηλικία 23 ετών, ο Μανιάς βρίσκεται σε ιδανική ηλικία για να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Φέτος έκανε το ξεπέταγμα και εκτιμάται πως μπορεί να αποτελέσει βασικό στέλεχος στην αναγέννηση της ομάδας. Να ανέβει βήμα βήμα μαζί με την ΑΕΚ και βέβαια να βελτιώσει και ο ίδιος τον εαυτό του. Αλλωστε, μέχρι πέρυσι ο Μανιάς βρισκόταν σχεδόν στα... αζήτητα. Επαιζε στο Μοσχάτο και στον ΠΑΟ Ρουφ, δίχως να ξεχωρίζει.

Ο Μανιάς μπορεί να είναι η βασική επιλογή για την επίθεση, δεδομένου πως τα πράγματα με τον Παπαδόπουλο δεν φαίνεται να προχωρούν θετικά. Προτεραιότητα του 32χρονου επιθετικού είναι να ψάξει και πάλι κάτι καλό εκτός συνόρων ή αν μπορέσει να βρει μια ομάδα με προοπτική που θα παίζει στη Super League. Η Γ' Εθνική είναι βαριά υπόθεση, ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή που δεν βρίσκεται στην πρώτη νεότητα. Και ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που η ΑΕΚ πιέζει έντονα για την υπόθεση του Μιχάλη Μανιά ώστε να βρει την κολόνα στην επίθεσή της και τον παίκτη που θα έχει το εύκολο γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα