Tρελαμένοι οι παίκτες με το γήπεδο

10:44 10/11/2013 - Πηγή: AEK365

Εκστασιασμένοι είναι οι παίκτες της ΑΕΚ από τα σχέδια του νέου γηπέδου και άπαντες ελπίζουν να τους αξιώσει ο Θεός να μπουν στο Ναό και φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ να παίξουν γι' αυτή σε δύο χρόνια. Οι Τσιρίλο, Καραγκιολίδης, Καζβιρόπουλος και Παληαρούτας μιλούν στην «Ωρα των Σπορ» για το πώς ένιωσαν μόλις είδαν την παρουσίαση την Τετάρτη:

Μπρούνο Τσιρίλο: Δεν το πίστευα

«Για μένα πιστεύω ότι σε δύο χρόνια το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Όνειρο για παίκτες

και κόσμο. Είναι κάτι το εντυπωσιακό, δεν το πίστευα. Είναι ένα όνειρο για κάθε ΑΕΚτζή, γιατί η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι κάτι πολύ όμορφο αυτό. Ότι είδα ήταν πανέμορφο. Όμως εμένα με ενδιαφέρει ο αγωνιστικός χώρος, είμαι παίκτης. Και εκεί ήταν το καλύτερο. Φαντάζομαι το γήπεδο γεμάτο κόσμο και κάτι πολύ ωραίο».

Φώτης Καραγκιολίδης: Απίστευτο, μακάρι να παίξω στο πρώτο ματς

«Είναι πραγματικά τρομερό. Απίστευτο γήπεδο. Όλο αυτό που είδαμε στο πρότζεκτ είναι απίστευτο. Μακάρι να είμαι μέλος της ομάδας που θα μπει για να παίξει το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ σ' αυτό το γήπεδο. Στο νέο της σπίτι».

Τρύφωνας Καζβιρόπουλος: Είναι ένα παλάτι

«Με μια κουβέντα μόνο μπορείς να το χαρακτηρίσεις αυτό το γήπεδο. Παλάτι. Μόνο αυτό μπορείς να πεις. Και όλοι μας πλέον αυτό που σκεφτόμαστε, είναι πως και πότε θα καταφέρουμε να το δούμε και να παίξουμε σ' αυτό».

Ορέστης Παληαρούτας: Πρωτοποριακό

«Είναι κάτι πρωτοποριακό. Δεν νομίζω πως θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Κανένα άλλο γήπεδο δεν είναι σαν αυτό. Έχει στοιχεία που δεν υπάρχουν σ' άλλα γήπεδα και είναι πολύ όμορφο».

Keywords
Τυχαία Θέματα