Αμπιάτι: Δεν ίδρωσα και πολύ

14:28 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Σαν Σίρο", η Μπαρτσελόνα είχε την περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της ωστόσο δεν απείλησε τον Κριστιάν Αμπιάτι ο οποίος παραδέχτηκε πως δεν ίδρωσε όσο θα περίμενε στην χθεσινή νίκη της Μίλαν με 2-0.

Μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης των δυο ομάδων για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τερματοφύλακας της Μίλαν δήλωσε: "Δεν ίδρωσα και πολύ, αλλά το παιχνίδι ήταν πολύ έντονο. Αυτοί οι αγώνες είναι απρόβλεπτοι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε αυτή την νίκη κόντρα σε μια τεράστια ομάδα. Το κάναμε πολύ δύσκολο για την Μπαρτσελόνα, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε

σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και ο προπονητής μας είπε ακριβώς τι να κάνουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, καθώς ακόμη και οι επιθετικοί μας γύρισαν πίσω και βοήθησαν, έτσι θέσαμε την Μπαρτσελόνα υπό πίεση. Γενικά δεν σουτάρουν από μακριά, αλλά τους αναγκάσαμε να το κάνουν και αυτό στο τέλος. Στο Καμπ Νου θα γίνει μάχη".
Από την πλευρά του ο Μάσιμο Αμπροζίνι υπενθύμισε πως υπάρχουν άλλα 90 λεπτά με τον αρχηγό της Μίλαν να δηλώνει: "Έπρεπε να παίξουμε όπως ακριβώς παίξαμε, ήμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί και δεν δώσαμε χώρο στην Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη, αλλά έχουμε ακόμη 90 λεπτά. Αν πάμε εκεί σκεπτόμενοι πως έχουμε καταφέρει κάτι, θα κάνουμε τραγικό λάθος".

Keywords
Τυχαία Θέματα