Αμπντούν για Αμπιντάλ

12:17 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Τζαμέλ Αμπντούν εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Ερίκ Αμπιντάλ θα επιστρέψει ξανά στο υψηλότερο επίπεδο μετά την μεταμόσχευση ήπατος στην οποία θα υποβληθεί με τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό να του αφιερώνει το γκολ που πέτυχε για λογαριασμό του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "sport365.fr", ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

τόνισε για τον Αμπιντάλ: "Είμαι πολύ συγκινημένος από αυτό που περνάει ο Ερίκ Αμπιντάλ. Είμαι τυχερός που τον γνώρισα μιας και πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη και άνθρωπο. Πιστεύω πολύ σε αυτόν κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Όταν σκόραρα την Κυριακή τον σκέφτηκα. Αφιερώνω το γκολ στον Αμπιντάλ και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο, αφενός γιατί του αξίζει και αφετέρου επειδή είναι ένας παίκτης που με το ταλέντο του πρέπει να τελειώσει την καριέρα του από την μπροστινή πόρτα".
Ο Αμπντούν ρωτήθηκε και για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ με τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό να δηλώνει: "Ο αγώνας δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Είχε διακοπεί στο ημίχρονο και ο διαιτητής το διέκοψε οριστικά στο 82ο λεπτό, αφού ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα