Αχ να μην τέλειωνε ποτέ…

01:01 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

COPA DEL REY- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-2
Γήπεδο: Καμπ Νου
Ότι και να πει κανείς για αυτό το ματς και για αυτές τις δύο ομάδες είναι λίγο. Η πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ στα ημιτελικά είναι το λιγότερο, καθώς παρακολουθήσαμε ένα από τα καλύτερα φετινά ματς.
Πολλά γκολ, απίστευτο πάθος, ξύλο, κόκκινη κάρτα, χαμένες ευκαιρίες και σασπένς μέχρι το τέλος,

ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν τα σκηνικό ενός πραγματικά μεγάλου αγώνα. Μακάρι να μην τελείωνε ποτέ...
Η Ρεάλ μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο πρώτο τέταρτο κι έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Μόλις στο 10ο δευτερόλεπτο ο Άλβες προσπάθησε να γυρίσει στον Πίντο, ο Ιγκουαΐν μπήκε στη φάση αλλά το πλασέ του, δεν ήταν καλό.
Στο 7ο λεπτό ο Οζίλ έκανε την πάσα, αλλά το αριστερό του Ρονάλντο πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι.
Η Ρεάλ ήταν καλύτερη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του πρώτου μέρους και στο 11' ο Κακά έδωσε την ασίστ στον Ρονάλντο, αλλά και πάλι ο Πίντο είπε όχι στον Πορτογάλο.
Οι «μερένχες» έχασαν τη σημαντικότερη ευκαιρία τους στο 26', καθώς το τρομερό αριστερό σουτ του Οζίλ από τα 30 μέτρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πίντο.
Ένα λεπτό αργότερα ο Πίντο έκανε λάθος πάσα στον Ιγκουαΐν, αλλά ο Αργεντινός πλάσαρε πάνω στα πόδια του γκολκίπερ των Καταλανών.
Τα πράγματα έγινε ακόμη πιο άσχημα για την Μπαρτσελόνα στο 30' καθώς έχασε τον Ινιέστα με τραυματισμό.
Στη συνέχεια οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι, η Μπαρτσελόνα για ανατροπή του Σέντσες από τον Πέπε και η Ρεάλ για χέρι του Αμπιντάλ σε σουτ του Ράμος.
Κι ενώ η Ρέάλ έχανε τις ευκαιρίες η Μπαρτσελόνα έφτασε στο γκολ στο 43ο λεπτό. Ο Μέσι έκανε μια φανταστική κούρσα από δεξιά, έκοψε τη μπάλα μέσα στην περιοχή στον Πέδρο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον αβοήθητο Κασίγιας.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ντιαρά έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Μέσι και έπρεπε να δει την κόκκινη. Μπορεί να μην αποβλήθηκε, ωστόσο από αυτό το φάουλ πλάγια αριστερά, προήλθε το δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα.
Ο Μέσι εκτέλεσε φάουλ το οποίο έβγαλε η άμυνα της Ρεάλ, η μπάλα πήγε πλάγια δεξιά στον Ντάνι Αλβες, ο οποίος με φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Κασίγιας.
Η Ρεάλ είχε ακυρωθέν γκολ στο 54ο λεπτό με τον Ράμος, ο οποίος όμως είχε προηγουμένως σπρώξει τον Άλβες, ωστόσο ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν τόσο καλός.
Πολλές οι σκληρές μονομαχίες και τα μαρκαρίσματα και λίγο παιχνίδι με τη μπάλα.
Η Ρεάλ κατάφερε πάντως στο 68ο λεπτό να μειώσει σε 2-1, καθώς ο Οζίλ έβγαλε τον Ρονάλντο στην πλάτη της άμυνας της Μπαρτσελόνα, ο Πορτογάλος πέρασε και τον Πίντο και πλάσαρε από πλάγια δεξιά.
Οι «μερένχες» έφεραν το ματς στα ίσια μέσα σε 4 λεπτά, καθώς στο 72', ο Μπενζεμά άδειασε τον Πουγιόλ και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2.
Από εκεί και πέρα η Ρεάλ ήθελε ένα γκολ και το κυνήγησε όσο μπορούσε, με το ματς να είναι στην κόψη του ξυραφιου.
Η Ρεάλ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρονάλντο να πιάνει αέρα μέσα σ
Keywords
Τυχαία Θέματα