Άδοξο τέλος για ΠΑΟΚ

23:59 11/12/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 11ος ΟΜΙΛΟΣ-6η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Με δήμιο τον Κλαουντιό Μποβί η Γκινγκάμπ εκτέλεσε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Οι Γάλλοι επικράτησε με 2-1 και πήραν την πρόκριση αφήνοντας εκτός την ομάδα της Θεσσαλονικης.

Μόλις στο

7ο λεπτό οι Γάλλοι "πάγωσαν" την Τούμπα με τον Μποβί να γράφει με κεφαλιά το 0-1. Στο 22' ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Γιάκομπσεν και ο Αθανασιάδης ισοφάρισε από τη βούλα. Δέκα λεπτά μετά ο Μαντάν έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Τζαβέλλα και στη συνέχεια βρήκε το δοκάρι. Ο Μποβί στο 39' απείλησε με κεφαλιά ενώ δύο λεπτά μετά νίκησε και πάλι την άμυνα του ΠΑΟΚ στον αέρα χωρίς να βρει στόχο.

Μόλις στο 52' στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Αθανασιάδη. Η Γκινγκάμπ απάντησε στο 59' με σουτ του Ζιρέ που έδιωξε ο Γλύκος. Ο Αθανασιάδης στο 73' είχε ένα πολύ καλό σουτ. Δέκα λεπτά μετά ήρθε η ψυχρολουσία καθώς οι Γάλλοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Μποβί να σκοράρει και πάλι και να γράφει το 1-2.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς, Γκολάσα (53'Μάρτενς), Κάτσε (78'Μαντούρο), Τζανδάρης, Περέιρα (61'Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ (Ζοσλέν Γκουβερνέκ): Λεσλ, Γιάκομπσεν, Ανγκουά, Σορμπόν, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβί, Ματίς, Γιαταμπαρέ (46'Πιέ), Ζιρέ (86'Ντος Σάντος), Μαντάν (75'Κερμπράτ).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Αρτέμιο Φράνκι

Μεγάλη έκπληξη στη Φλωρεντία όπου η Ντιναμό έφυγε με διπλό από το "Αρτέμιο Φράνκι" επικρατώντας με 2-1 της Φιορεντίνα. Αδιάφορο βαθμολογικά το ματς αλλά σίγουρα αναπάντχο αποτέλεσμα. Η Ντιναμό "πάγωσε" το γήπεδο στο 39' όταν ο έφυγε εξαιρετικά στην αντεπίθεση με τον Κοστεβόι να εκτελεί και να κάνει το 0-1. Στο 55' οι φιλοξενούμενοι βγήκαν και πάλι στην κόντρα και ο Νίκολιτς αυτή τη φορά "τιμώρησε" τη Φιορεντίνα για να γίνει το 0-2. Οι "Βιόλα" μείωσαν στο 83' με τον Μαρίν.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Ροντρίγκες (59'Πισάρο), Τόμοβιτς, Κουαδράδο, Κούρτιτς, Μπαντέλι, Λατσάρι, Βάργκας, Μαρίν, Γκόμες (46'Ίλιτσιτς).

ΝΤΙΝΑΜΟ: Χουτάρ, Βερετίλο, Καντσάβι, Παλίτσεβιτς, Μόλος, Βορόνκοφ (78'Ουντόζι), Σίμοβιτς, Στάσεβιτς, Νίκολιτς, Ντζα Ντζεντζέ, Αντάμοβιτς (69'Μπικόφ).

Keywords
Τυχαία Θέματα