ΑΕΚ για... Α1!

13:47 15/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στα... μαλακά έπεσε η ΑΕΚ και πλέον έχει ελπίδες για άνοδο. Πιο συγκεκριμένα μετά την σημερινή κλήρωση που διεξήχθη στα γραφεία της ΕΟΠΕ για τον καταρτισμό των ομάδων της Αττικής στους ομίλους της Α2 βόλεϊ ανδρών η Ένωση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αντιπάλους βατούς, απέναντι στους οποίους αν δείξει την απαραίτητη συγκέντρωση θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της ανόδου που οδηγεί στην Α1. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο μετακινήσει μέσα σε αυτή

την αγωνιστική περίοδο δεν θα είναι πολλές δημιουργεί μια επιπλέον αισιοδοξίας σε διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ. Έτσι, λοιπόν αναλυτικά οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ είναι οι: Τάταυλα, Παλλήνη, Μοσχάτο, ΓΕ Ηρακλείου, ΟΦΗ, ΣΦΠ Χανίων, Εθνικός, Κολλέγιο, Πανελλήνιος, Οδυσσέας, Αργυρούπολη.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως εξελίξεις σχετικά με νέους μεταγραφικούς στόχους θα έχουμε ακόμα και από ώρα σε ώρα με αρκετά πιθανό να είναι και το γεγονός να υπογράψει κι επίσημα συμβόλαιο ο Λουκάς Βαγγέλης, ο οποίος αγωνιζόταν κι αυτός στην ομάδα του Πανελληνίου και αγωνίζεται ως κεντρικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα