Αek365: Τέσσερα χρόνια και συνεχίζουμε!

20:02 26/6/2013 - Πηγή: AEK365

Καλησπέρα αγαπημένα μου αδέρφια. Ό,τι ώρα κι αν διαβάζετε το κείμενο αυτό, είναι οκτώ το απόγευμα στις 26-Ιουνίου-2013. Κλείσαμε τέσσερα χρόνια από τότε που το aek365 βούτηξε στα βαθιά και άγνωστα τότε για εμάς νερά του παγκόσμιου ιστού. Ηταν 26-6-2009 και πρώτο θέμα ήταν αυτό.

Δεν ήμασταν οι πρώτοι που φέραμε την ΑΕΚ στο διαδύκτιο. Όπως γράφω κάθε χρόνο είχαν προηγηθεί πολλοί άλλοι

από το 1994, όταν ξεκίνησε το aek.com και βέβαια πολλοί ήταν αυτοί που ακολούθησαν. Δεν ήμασταν πρωτοπόροι όμως είχαμε ένα στόχο. Να γίνουμε πρώτοι. Και τα καταφέραμε απίστευτα γρήγορα. Τόσο γρήγορα που ούτε εμείς οι ίδιοι δεν περιμέναμε. Φτιάξαμε ένα επαγγελματικό, ειδησεογραφικό site με άποψη για την αγαπημένη μας ομάδα. Την ομάδα που μας γεμίζει την ζωή. Και χάρη σε εσάς φτάσαμε αμέσως στην κορυφή των σελίδων που ασχολούνται κυρίως με την ΑΕΚ ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα φτάσαμε πολύ ψηλά στο σύνολο των αθλητικών ιστοσελίδων. Εδώ και τρία χρόνια είμαστε μέσα στην πρώτη δεκάδα των αθλητικών ιστοσελίδων πάνω από αρκετά επαγγελματικά site και από ΟΛΑ όσα ασχολούνται εξειδικευμένα με τον ΠΑΟ, τον ΟΣΦΠ τον ΠΑΟΚ και γενικότερα από όσα ασχολούνται κυρίως με μία ομάδα όπως το δικό μας. Κάθε μέρα ενημερώνονται από το aek365 κατά μέσο όρο 50-65.000 μοναδικοί επισκέπτες οι οποίοι διαβάζουν τα περίπου 200 θέματα που δημοσιεύουμε καθημερινά.

Το aek365 συνεχίζει. Μετά από την χειρότερη χρονιά στην ιστορία και ενώ η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της αγαπημένης μας ομάδας έχει αρχίσει είμαστε ακόμη εδώ δυνατοί και ζωντανοί να ζήσουμε όλοι μαζί τα καλύτερα που ΣΙΓΟΥΡΑ έρχονται. Όπως κάθε χρόνο να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλα τα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά ΜΜΕ που σεβάστηκαν την δουλειά μας όπως σεβόμαστε κι εμείς την δική τους και αναδημοσίευσαν θέματα μας αναφέροντας την πηγή. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ ΠΑΝΤΑ στον ΣΠΟΡ FM ο οποίος μας αγκάλιασε και μας στήριξε από την πρώτη... ώρα λειτουργίας, κυριολεκτικά, και σε προσωπικό επίπεδο να ευχαριστήσω τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο που ήταν ο πρώτος που επίμονα με έσπρωξε και με ενθάρρυνε να τολμήσω, σε μια δύσκολη εποχή για μένα, το aek365.

Δεν θα πούμε αν είμαστε οι καλύτεροι ή οι χειρότεροι σε αυτό που κάνουμε. Μοναδικοί κριτές είστε εσείς. Για εμάς μιλάνε οι αριθμοί. Με τα επίσημα στοιχεία από τα google/analytics που αποτελούν το πιο αξιόπιστο εργαλείο μέτρησης την χρονιά που πέρασε από τις 26 Ιουνίου 2012, σε 365 μέρες δηλαδή, επισκέφτηκαν το aek365 4.430.078 μοναδικοί επισκέπτες γεγονός που εκτός των άλλων δείχνει και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ της αγαπημένης μας ΑΕΚ. Οι συνολικές επισκέψεις ήταν 36.291.208 και έχουν διαβαστεί από πέρυσι τέτοια μέρα συνολικά 163.947.891 σελίδες!

Νούμερα απίστευτα που εκτός της περηφάνιας και της ηθικής ικανοποίησης που μας χαρίζουν δείχνουν πως το «ΑΕΚ παντού» δεν είναι σύνθημα. Είναι αλήθεια.
Πάμε σε αυτό που σας αρέσει. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, στις 26 Ιουνίου του 2009, το aek365 το έχουν επισκεφτεί επισκέπτες από 204 χώρες! Πέρυσι ήταν 190. Σχεδόν όλος ο κόσμος. Πέρυσι δεν είχαμε επίσκεψη από Σομαλία.όμως φέτος μια ψυχάρα ΑΕΚτζής μπήκε και από εκεί και διάβασε δύο σελίδες. στις 28 Νοεμβρίου του 2012! Ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσκεψη από την Κεντρική Αφρική όπου το ίντερνετ είναι ανύπαρκτο, τη Δημοκρατία του Νίγηρα όπου υπάρχει στρατιωτική χούντα και απαγόρευση διαδικτύου, ένα σύμπλεγμα νησιών στη Νορβηγία και τη Βόρεια Κορέα όπου επίσης το διαδίκτυο είναι απαγορευμένο. Είναι εντυπωσιακό. Απίστευτο. Για παράδειγμα δεν ξέρω αν ξέρετε τα νησιά Τερκς&Κάικος αλλά το aek365 έχει μέχρι σήμερα 43 επισκέψεις από εκεί! Επίσης στις 7 Νοεμβρίου μπήκε ένας αδερφός από την Νγκαζίντζια την πρωτεύουσα των Κόμορος. Ψάξτε στο google έτσι από περιέργεια να δείτε που είναι αυτό.

Πάμε και στις 10 πρώτες χώρες. Η Ελλάδα βέβαια. Μετά η Κύπρος. Τρίτη η Γερμανία, τέταρτη η Μεγάλη Βρετανία και την πεντάδα συμπληρώνουν οι ΗΠΑ. Και συνεχίζουμε. Αυστραλία, Ολλανδία, Ιταλία, Καναδάς, και δέκατη η Σουηδία. Για όλα τα αδέρφια μας σε όλο το πλανήτη νιώθουμε περήφανοι. Γιατί χάρη σε αυτή την εκπληκτική ανακάλυψη μπορούν να ενημερώνονται την ίδια στιγμή με εμάς τους τυχερούς που η ΑΕΚάρα είναι δίπλα μας. Μείνετε συντονισμένοι.

Περάσαμε μια απαίσια χρονιά. Ζήσαμε πράγματα που δεν μπορούσαμε ούτε να τα σκεφτούμε. Πέσαμε. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να σηκωθούμε. Μαζί με εμάς να σηκωθεί επιτέλους και το ΣΠΙΤΙ μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και σε δυο χρόνια να ακούν πάλι ΑΕΚ και να τρέμουν. Αν και όπως φαίνεται κάποιοι τρέμουν ήδη από τώρα. Η AEK ζει την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της παντού. Την υγειά μας να έχουμε να την ζήσουμε ΜΑΖΙ. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους. Για την παρέα. Για την εμπιστοσύνη. Για την δύναμη που μας δίνετε.


Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που μαζί φτάσαμε στα τέσσερα χρόνια και έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε, πρώτα ο Θεός, για ακόμη περισσότερα. Ένα μικρό ευχαριστώ παραπάνω στον Ηλία και τον Λεωνίδα που ξεκινήσαμε μαζί πολύ πριν την πρώτη μέρα. Τους οφείλω πολλά. Στον Δημήτρη Ανδρικόπουλο τον βασικό... διαφημιστή μας κι ας μην έχουμε δώσει ούτε ευρώ για διαφήμιση. Και στον Μάνο που δεν θα τον δείτε ποτέ να γράφει αλλά χωρίς την δική του τεχνική υποστήριξη και την δική του ικανότητα εκεί που είμαστε... πανάσχετοι απλά δεν θα υπήρχαμε. Και όλα τα άλλα παιδιά. Δεν γράφω ονόματα. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι από την αρχή και συνεχίζουν, αν έφυγαν και ξαναγύρισαν, αν έμειναν λίγο. Είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Την υγειά μας να έχουμε. Και η ΑΕΚάρα μας να μας κάνει επιτέλους και χαρούμενους γιατί περήφανους μας κάνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Είναι τελείως διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Θα κλείσω με τα πρώτα Σφηνάκια. Έγιναν πολλά. Είμαστε σε δύσκολη φάση όλοι οι Έλληνες αλλά αντέχουμε. Θα γίνουν περισσότερα. Πρώτα ο Θεός πάντα. Χρόνια πολλά σε όλους μας. ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ...


*Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι print screen του χάρτη του google analytics για το aek365 με τις χώρες που το έχουν επισκεφθεί να είναι χρωματισμένες.

Keywords
σας ευχαριστώ, aek365, ΑΕΚ, aek, site, παο, οσφπ, ΠΑΟΚ, αναγεννηση, σιγουρα, μμε, παντα, ιουνίου, κορεα, google, ελλαδα, κυπρος, ηπα, σπιτι, νέα, οφείλω, print, screen, analytics, ολυμπιακος, παναθηναικος, ομαδα διας, www.google.gr, Καλή Χρονιά, εκλογες ηπα, χρονια πολλα, χωρες, aek365, αυστραλια, αφρικη, γερμανια, δημοκρατια, δουλεια, ηπα, θεμα, ιταλια, μμε, νησια, ολλανδια, ονοματα, οσφπ, πρωτο θεμα, σουηδια, σφηνακια, υγεια, φωτογραφια, χουντα, ωρα, aek, αεκαρα, αναγεννηση, απιστευτο, απιστευτα, απλα, βορεια, βορεια κορεα, γεγονος, διαστημα, δυναμη, δειτε, δικη, δειχνει, δωσει, διαδικτυο, ευρω, υπαρχει, εμειναν, εποχη, ερχονται, ζωη, ιδια, ιντερνετ, θεος, διαφημιση, καναδας, κειμενο, μικρο, μανο, νορβηγια, ξερετε, ομαδα, παντα, οκτω, οφείλω, παιδια, παμε, παο, πηγη, σας ευχαριστώ, σελιδες, σιγουρα, σομαλια, σπιτι, τρια, τριτη, analytics, ιουνίου, καρδια, print, site, screen, θελω να, θεματα, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα