ΑΕΚΑΡΑ φέρε μας το Κύπελλο!

00:11 3/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η μεγάλη «μάχη» της ΑΕΚ έφτασε! Η Ένωση, αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κι επιθυμεί να φτάσει στην κατάκτηση της κούπας, κάτι που δεν έχει καταφέρει σε προηγούμενους τελικούς. Η δίψα των παικτών είναι μεγάλη και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα δύσκολο αγώνα, με σκοπό να φτάσουν στον στόχο τους και να δώσουν χαρά στον κόσμος τους. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει

στις 14:00 το μεσημέρι στο κλειστό ΕΑΚΚ Κέρκυρας και οι δύο ομάδες θα δουν στις εξέδρες 30 άτομα από κάθε σύλλογο, τα οποία θα διατεθούν με ονομαστικές προσκλήσεις.
Η πίστη και το πάθος χαρακτηρίζουν τις κινήσεις όλων των παικτών, οι οποίοι έχουν δώσει όρκο νίκης και περιμένουν να βγάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποβάλλουν πρώτοι το άγχος για να έχουν τον πρώτο λόγο.
Ο Γιάννης Αρβανίτης, έχει τονίσει κάθε δυνατό σημείο του αντιπάλου στους παίκτες του και από την στιγμή που δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα καταστρώνει τα πλάνα του και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του για τη νίκη που θα της δώσει ακόμα έναν τίτλο στην ιστορία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα