Αφεντικό η Σίτι

23:40 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 1ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-3

Γήπεδο: Μαδριγάλ

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, προσπέρασε τη Νάπολι στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου και χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ιταλία, για να διατηρήσει τα κεκτημένα και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Τα «κίτρινα υποβρύχια» έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία, μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Πέρες να βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά τον Χαρτ ν' αντιδρά εξαιρετικά και να σώζει τη Σίτι, η

οποία, πάντως, βρέθηκε στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, να έχει μια εντυπωσιακή κατοχή μπάλας της τάξεως του 63%!

Η πρώτη φιλόδοξη ενέργεια για την ομάδα του Μαντσίνι, ήρθε στο 21ο λεπτό, με τον Λόπεθ ν' αντιδρά σωστά, στο επικίνδυνο σουτ του Νασρί. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όμως, ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, για να αποσοβήσει το 0-1, στο εξαιρετικό πλασέ του Γιάγια Τουρέ, έπειτα από πάσα του Σίλβα.

Το γκολ του Ιβοριανού, έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία, καθώς ήταν το πρώτο της Σίτι, σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα, το 2011. Ουσιαστικά, οι «Πολίτες» έβαλαν, χάνοντας άλλη μια σπουδαία ευκαιρία με τον Νασρί (40ο λεπτό) έβαζαν γερή υποθήκη στο «Μαδριγάλ».

Εδραίωσαν την επιτυχία τους, με εύστοχο πέναλτι (που μάλλον δεν ήταν...) του Μάριο Μπαλοτέλι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος, από τον Μουσάτσιο (0-2), στην τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Ο Ιταλός, υπό το συνεχές τραγούδι των οπαδών της Σίτι, ήταν μια μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία της Βιγιαρεάλ και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Η αντίδραση των Ισπανών, ήρθε στο 61ο λεπτό, αλλά ο Χαρτ ήταν και πάλι... αρνητικός στην προσπάθεια του Μπόρχα Βαλέρο.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Σίτι έδωσε εμφατική εικόνα στη νίκη της. Οι δύο σκόρερ συνεργάστηκαν, ο Μπαλοτέλι έβγαλε μόνο του, απέναντι απ' τον Λόπεθ, τον Γιάγια Τουρέ και ο τελευταίος τελείωσε ιδανικά τη δουλειά με πλασέ (0-3), πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Λόπεθ, Ροντρίγκες, Μουσάτσιο, Μαρτσένα, Γκασπάρ, Καταλά, Ντε Γκουζμάν (76' Λόπες), Πέρες, Μουμπάρακ (77' Μπορντάς), Βαλέρο, Χοσελού

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Σαμπαλέτα, Σάβιτς, Κλισί, Μίλνερ, Νασρί, Ντε Γιονγκ, Τουρέ (74' Αγκουέρο), Σίλβα (65' Άνταμ Τζόνσον), Μπαλοτέλι

Keywords
Τυχαία Θέματα