Αφεντικό με Κάσες

19:18 12/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 19η αγωνιστική

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δ.Α.Κ. Κομοτηνής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Π.Ζαχαριάδης

Το "Ελ Θράκικο" είχε πρωταγωνιστή και νικητή. Με τον Κάσες να φτιάχνει και να σκοράρει ο Πανθρακικός επικράτησε της Ξάνθης με 2-1 μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Η Ξάνθη

μπήκε καλύτερα στο ματς. Απείλησε με φάουλ του Τριάδη στο 3ο λεπτό και στο 8' είχε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα διπλή ευκαιρία με τον Σολάρι τελικά να μην μπορεί να νικήσει τον Σέρεμετ. Στο 16' όμως οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Φλίσκας "κατάφερε" μέσα σε δύο λεπτά να δει δεύτερη κίτρινη (η πρώτη στο 15') και να αποβληθεί. Με παίκτη παραπάνω ο Πανθρακικός προσπάθησε να βγει μπροστά και στο 32' απείλησε με σουτ του Ρομέου.

Παρά ότι μειονεκτούσε αριθμητικά η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά και στην επανάληψη και απείλησε στο 53' με κεφαλιά του Γούτα. Επτά λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ όταν ο Σολάρι βγήκε τετ α τετ με τον Σέρεμετ αλλά πλάσαρε άουτ. Ο Πανθρακικός είχε στο 63' ένα καλό σουτ με τον Κάσες. Επτά λεπτά μετά ήρθε το γκολ και το πέτυχαν οι γηπεδούχοι. Ο Κάσες βρήκε τον Τζάνη ο οποίος πλάσαρε σωστά και έκανε το 1-0. Η Ξάνθη όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 73' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βάλλας από κοντά ισοφάρισε. Έξι λεπτά μετά όμως ο Κάσες έδειξε και την εκτελεστική του ικανότητα καθώς με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 88' η Ξάνθη έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε και ο Μάρτινς με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Μπαϊκαρά.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ (64'Χασομέρης), Ρομέου, Λαδάκης, Ζος, Κάσες (95'Μακρυδημήτρης), Μπαϊκαρά, Τζάνης, Ντιόγγκο

ΞΑΝΘΗ (Ρ. Μάουρερ): Τσέμα, Τριάδης, Ντε Γκουζμάν (85'Ράνος), Γούτας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (46'Βασιλακάκης), Μάρτινς, Σολάρι (66'Κάλβο)

Keywords
Τυχαία Θέματα