Αφεντικό ο Ντέμης και «όαση» ο Κλωναρίδης

09:33 9/5/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για «όαση και... έρημο» κάνει λόγο η εφημερίδα στο βασικό της θέμα που είναι η ΑΕΚ. Το «Goal» αναφέρεται στην πρώτη περίπτωση στον Βίκτωρ Κλωναρίδη, όπου αποκαλύπτει και το συμβόλαιο με τα πολλά μπόνους που έχει, ενώ στη δεύτερη περίπτωση αναφέρεται στα πολλά οικονομικά μέτωπα που είναι ανοιχτά. Η εφημερίδα επισημαίνει πως ο Νικολαΐδης δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην προεδρία της ΠΑΕ, αν δεν πετύχει τις ρυθμίσεις, με τον Δημητρέλο να παραμένει στη θέση του, ενώ γίνεται λόγος για άμεση εύρεση ποσού περίπου 2,5 εκατ.

ευρω, ώστε να πληρωθούν υποχρεώσεις για τον μήνα Μάιο. Παράλληλα, γίνεται λόγος για το ταξίδι του Νικολαΐδη στο Λονδίνο, προκειμένου να αναζητήσει χορηγίες αλλά και να συναντηθεί με άμεσο συνεργάτη του, τη στιγμή που Παππάς και Νοτιάς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συνεισφέρουν.

SPORTDAY

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, που τον παρομοιάζει με... πύραυλο. Η εφημερίδα αναλύει τον ποδοσφαιριστή και στέκεται στην αντοχή του και την ταχύτητά του. Αναφορικά τώρα με τις κινήσεις του Νικολαΐδη, η «Sportday» τονίζει πως το ταξίδι του πρώην προέδρου της ΑΕΚ σχετίζεται με επαφές που θέλει να κάνει με στενό συνεργάτη του, τον οποίο και εμπιστεύεται απόλυτα. Μάλιστα, όπως τονίζεται, οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν έχουν σχέση με την χρηματοδότηση της ΠΑΕ, αφού ο «συμπαίκτης» του Νικολαΐδη δεν θα συνδράμει οικονομικά και η βοήθειά του είναι σε άλλα τεχνοκρατικής φύσεως ζητήματα.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τα «νέα αστέρια της ΑΕΚ» είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, εκεί όπου φωτογραφίζονται οι Βίκτωρ Κλωναρίδης, Ταξιάρχης Φούντας και Μαυρουδής Μπουγαΐδης, τονίζοντας πως πάνω εκεί μπορεί να «πατήσει» η ΑΕΚ να στηριχθεί στα δικά της παιδιά. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στην εμφάνιση του Γρηγόρη Μάκου, ο οποίος βάσιμα διεκδικεί θέση στην αποστολή της Εθνικής για το Euro. Στα διοικητικά θέματα και αναφορικά με τις επαφές του Νικολαΐδη, η εφημερίδα τονίζει πως το ταξίδι στο Λονδίνο είναι για να συναντήσει τον πρώην Supporter, Αθανασόπουλο, με τον οποίο έχει φιλικές σχέσεις και συνεργάζονται σε πολλά επίπεδα. Μάλιστα, η εφημερίδα τονίζει πως ο Νικολαΐδης σκέφτεται να βάλει άμεσα το ποσό των 190.000 ευρώ ώστε να πληρωθούν οι εκκρεμότητες της ΟΥΕΦΑ και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ. Τέλος, γίνεται λόγος και για ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Βούρο και τους Δημητρέλο-Μπόβαλη, με τον πρώτο να έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για το γήπεδο, για να τα στείλει στους Κινέζους.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Τα επόμενα βήματα του Νικολαΐδη για την επιστροφή του στην προεδρία είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως ο Ντέμης θα αναλάβει επίσημα και πάλι τα ηνία του συλλόγου, όταν και θα επιτευχθεί η ρύθμιση με την εφορία, ενώ αναμένεται να γίνει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με τους χρηματοδότες να πάρει εκείνος τις μετοχές στο όνομά του. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στο «πιο λαμπρό αστέρι», όπως χαρακτηρίζετ

Keywords
Τυχαία Θέματα