«Αφερέγγυος ο Γκουαρντιόλα»

12:07 18/10/2012 - Πηγή: AEK365

Οι σχέσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Πεπ Γκουαρντιόλα δεν ήταν ποτέ καλές με τον Σουηδό τεχνικό αρκετές φορές να επιτίθεται στον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα με τον Μίνο Ραϊόλα να εξαπολύει νέα επίθεση κατηγορώντας τον Ισπανό προπονητή για αφερεγγυότητα.

Σε δηλώσεις του στο "SKY" ο εκπρόσωπος του Ιμπραΐμοβιτς όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει ο Σουηδός επιθετικός να τελειώσει την καριέρα του στην Παρί Σεν

Ζερμέν απάντησε: "Το συμβόλαιο του σίγουρα. Το πρότζεκτ του συλλόγου ικανοποιεί απόλυτα τον Ζλάταν και για αυτό ήρθε στο Παρίσι. Αν θα ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί, δεν το γνωρίζω. Πάντως αν ήταν στο χέρι μου, θα τον πήγαινα ξανά στην Μπαρτσελόνα, τώρα που έφυγε ο Γκουαρντιόλα. Ο Πεπ αποδείχτηκε αφερέγγυος. Εξαιτίας του ο Σουηδός δεν μπόρεσε να αποδείξει την αξία του στην Καταλονία".
Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ιμπραΐμοβιτς σύμφωνα με τις οποίες θα γύριζε στην Μίλαν αν η ομάδα τον είχε ανάγκη, ο Ραϊόλα απάντησε: "Ο Ζλάταν πάντα λέει αυτά που σκέφτεται. Μιλώντας την Μίλαν απλά εξέφρασε την εκτίμηση του για την ομάδα που του έδωσε πίσω το χαμόγελο που είχε χάσει λόγω του Γκουαρντιόλα. Ποτέ δεν είπε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει. Είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι και γνωρίζει πως αγωνίζεται σε μια από τις σπουδαιότερες ομάδες της Ευρώπης".

Keywords
Τυχαία Θέματα