Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

00:51 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «32»-ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΑΝΟΒΕΡΟ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: «A.W.D. Αρίνα»
Ελαφρύ προβάδισμα απόκτησε το Ανόβερο, καθώς νίκησε με 2-1 την Κλαμπ Μπριζ στην αναμέτρηση της «A.W.D. Αρίνα» και η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό των Βρυξελλών. Η Κλαμπ Μπριζ απείλησε στο 22' με τον Ακπάλα να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζίμπλινγκ από τα δεξιά, ενώ στο 30' άγγιξε το γκολ

όταν ο Λεστιέν τροφοδότησε τον Ραφαέλοφ που βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζίλερ αλλά πλάσαρε άουτ. Το Ανόβερο «φλέρταρε» με το προβάδισμα εις διπλούν στο 39' όταν ο Πίντο τροφοδότησε τον Σλάουντραφ που σούταρε από την μικρή περιοχή, με τον Κούγιοβιτς να αποκρούει ασταθώς ενώ στην επαναφορά ο Ράους σούταρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Η Μπριζ πήρε προβάδισμα στο 51' όταν ο Στένμαν σέντραρε από τα αριστερά για τον Λεστιέν, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Ζίλερ. Οι γηπεδούχοι σοφάρισαν στο 73' όταν ο Πάντερ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά για τον Σόμπιες, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Το Ανόβερο πήρε την νίκη στο 80' όταν ο Σόμπιες κέρδισε πέναλτι από τον Ντονκ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σμίκερμπαχ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Πόγκαντετς, Έγκιμαν, Τσερούντολο (76' Τσάχεντ), Πάντερ, Σμίντεμπαχ, Πίντο (68' Σόμπιες), Στίντλ, Σλάουντραφτ, Αμντελαουέ (37' λτρ Ράους), Ντιούφ.
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Κούγιοβιτς, Χόεφκενς, Στένμαν, Ντονκ, Ζόρντι, Ζίμλινγκ, Ρεφαέλοφ, Βάσκες, Βαν Άκερ, Ακπάλα (87' Φλέμινγκ), Λεστιέν (74' Μουνιέρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα