Αυτές θα είναι οι εμφανίσεις της ΑΕΚ, στην επιστροφή της στη Super League!

00:06 23/4/2015 - Πηγή: AEK365

Όπως διαβάσατε το περασμένο Σάββατο, το deal της ΑΕΚ με τη Nike οριστικοποιήθηκε και ο αμερικανικός κολοσσός θα ντύσει τους Κιτρινόμαυρους στην επιστροφή τους στην Super League. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ένωση έχει ήδη κάνει την τελική παραγγελία και τον επόμενο μήνα θα έχει στη διάθεσή της τις νέες της

εμφανίσεις, με τα σχέδια να έχουν ήδη επιλεγεί προσωπικά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Όσον αφορά αυτό της πρώτης εμφάνισης, το... μαρτύρησε με τον τρόπο του ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του τραπεζίου που έκανε στους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας. Οι ρεπόρτερ κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε μια ψηφοφορία της Live Sport και να επιλέξουν το σχέδιο που προτιμούν, μεταξύ αυτών που παρουσίασε η εφημερίδα βασιζόμενη στις φανέλες που έχει σχεδιάσει για φέτος η Nike στις ομάδες που συνεργάζονται μαζί της.
Το χαρτί με τις φωτογραφίες έφτασε και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος το κοίταξε χαμογελώντας και σχημάτισε ένα βέλος πάνω από την εμφάνιση με τον αριθμό 4. Ποια ήταν αυτή; Η φανέλα με τις ρίγες, την οποία χρησιμοποιεί φέτος η Γιουβέντους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εμφάνιση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, θα βασιστεί στο σχέδιο της φανέλας της Μεγάλης Κυρίας του ιταλικού ποδοσφαίρου.
Ο πρόεδρος της Ένωσης δεν έδωσε κάποιο στοιχείο για τα σχέδια των δύο άλλων εμφανίσεων της ομάδας, όμως σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο φανέλες θα είναι μονόχρωμες, η δεύτερη κίτρινου χρώματος και η τρίτη μαύρου (που θα συνδυάζονται με αντίθετου ή και ίδιου χρώματος σορτς, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγώνα).
Με αυτά τα δεδομένα, δείτε τα σχέδια στα οποία θα βασιστούν οι εμφανίσεις της ΑΕΚ, στη χρονιά της επιστροφής της στη μεγάλη κατηγορία...

Keywords
Τυχαία Θέματα