Αυτή είναι ρε η ΑΕΚ; Έτσι φέρονται στον Θ(ε)ωμά; (!)

15:03 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

Έχουν περάσει κάτι λιγότερο από 24 ώρες από την στιγμή που η αγαπημένη μας ομάδα γνώρισε την ήττα-ντροπή για την ιστορία της από τον Πανιώνιο και η νιώθω την απογοήτευση και την οργή να ξεχειλίζει μέσα μου. Το πρόβλημα είναι πως δεν νιώθω έτσι για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, όσο για την αηδία που με έκανε να νιώσω η συνομοταξία όσων βρίσκονταν πίσω από τον Θωμά Μαύρο.

Το άνθρωπο που αποτελεί τον τελευταίο των ρομαντικών για την ΑΕΚ,

τον άνθρωπο που μέσα σε περίοδο οικονομικής κρίσης κατάφερε να δείξει σε όλους πως η ΑΕΚ ρε π@#$%η είναι όντως ΙΔΕΑ και οι ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ και μας έκανε να σηκωθούμε και πάλι δυνατά στα πόδια μας και να αγοράσουμε 10.000 διαρκείας την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει 9.500! Ο ΠΑΟΚ που έχει πετύχει πράγματα την τελευταία 4ετία! Αυτόν που με περίσσιο θράσος και τεράστια καρδιά (αντέχοντας να παίρνει ευθύνες σε μία ομάδα δίχως αρχή και τέλος) δήλωνε πως η ΑΕΚ θα ξαναγίνει ΑΕΚΑΡΑ! Αυτόν που μαζί με άλλους θρύλους της ομάδας την έκαναν από ΑΕΚ ΑΕΚΑΡΑ.

Έτσι φέρονται ρε στον Μαύρο; Έτσι τον αδειάζουν; Έτσι τον τρώνε; Αυτό είναι ρε το "ευχαριστώ" στον συγκεκριμένο άνθρωπο; Αυτό είναι το "ευχαριστώ" σε κάποιον που ποτέ δεν ζήτησε τίποτα και βγήκε μπροστά σε μία εποχή που κανείς δεν το έκανε; Έτσι αντιμετωπίζουν τον Μαύρο που δέχθηκε όχι απλά να τσαλακωθεί αλλά να τσαλαπατηθεί για χάρη της ΑΕΚ;

Αυτό διάλεξαν να κάνουν οι άνθρωποι του Δ.Σ.. Αυτό διάλεξαν να κάνουν όσοι απαρτίζουν το Δ.Σ της διοίκησης των ΑΜΕΤΟΧΩΝ, οι άνθρωποι της διοίκησης Αδαμίδη, Νοτιά και λοιπών (συμπεριλαμβανομένων και μερίδας των γνώριμων δημοσιογράφων των διοικήσεων)! Αυτοί για τους οποίους φωνάζαμε να φύγουν για να έρθει ένας τυχάρπαστος Κοζώνης! Ναι ρε γι αυτούς μιλάμε. Κι όμως ο λαός της ΑΕΚ, ο ίδιος που τους έκραζε δέχεται τώρα να κάνει τον μ@%Α&α γιατί έρχεται κάποιος να βάλει λεφτά στην ομάδα; Και τι θα γίνει αν έρθουν λεφτά στην ομάδα και τα διαχειρίζεται στα παρασκήνια η διοίκηση των ακατανόμαστων που μας έφερε εδώ; Αυτοί φοβήθηκαν μην χάσουν καρέκλες από το Δ.Σ όταν ο Μαύρος θέλησε να βάλει δικούς του έμπιστους ανθρώπους στις θέσεις τους.

Ξέραμε από την αρχή πως αυτή η σεζόν είναι η σεζόν της υπομονής. Η σεζόν του πόνου. Δεν ήθελα να μείνει ο Βλάχος, αλλά αυτό το αφήνεις στον πρόεδρο που ξέρει καλά πως δεν υπάρχει περιθώριο για πολλές γκέλες. Κύριοι, κάποτε πηγαίναμε σε σπίτια παικτών και με την παρουσία μας εκεί επιβάλλαμε την παραμονή τους στην ομάδα παρά την αντίθετη γνώμη των εκάστοτε διοικήσεων! Τώρα τι; Αυτοί είμαστε; Έτσι θωρακίσαμε τον Θωμά; Με αέρα; Λυπάμαι πολύ αλλά η ΑΕΚ που αγάπησα από την κούνια δεν λειτουργεί έτσι. Η ΑΕΚ όσο χαμηλά και να τερματίσει φέτος (μην ακούω αστεία υποβιβασμού) είναι νομοτελειακά βέβαιο πως με 10.000 διαρκείας τη σεζόν θα ξαναγίνει η ΑΕΚΑΡΑ που φώναζε ο Μαυρος. Αν λοιπόν η ΑΕΚ δεν θυμηθεί πως "τελικά είναι όντως διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ" ας μείνει σε αυτούς που θέλουν να λένε πως τη διοικούν, πως έβγαλαν και συνεχίζουν να βγάζουν λεφτά στις πλάτες της, στις πλάτες μας.<

Keywords
Τυχαία Θέματα