Μαζί για την επιστροφή...

18:55 12/9/2013 - Πηγή: AEK365

Συνολικά 16 είναι για την ώρα οι χορηγοί της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, όπως παρουσιάστηκαν στη σημερινή εκδήλωση. Το aek365 σας τους παρουσιάζει αναλυτικά:

Puma

Η Puma ιδρύθηκε το 1948 από τον Ρούντολφ Ντάσλερ, μετά το ξέσπασμα του Gebrüder Dassler Schuhfabrik ανάμεσα σ'αυτόν και τον μικρότερο αδερφό του Άντολφ. Ο Ρούντολφ ίδρυσε αργότερα την Ruda, η οποία τα πρώτα χρόνια ήταν η μεγαλύτερη ανταγωνίστρια

της Adidas, ενώ λίγο καιρό αργότερα μετονομάστηκε σε Puma. H Puma εδρεύει στο Χερζόγκεναουραχ, της Γερμανίας. Πλέον στην Ελλάδα δεν έχει κεντρικό υποκατάστημα και τα πάντα τα διαχειρίζονται από τα κεντρικά της στη Γερμανία.
Πατήστε εδώ για να δείτε που μπορείτε να βρείτε τα μαγαζιά της Puma

OΠΑΠ - ΤΖΟΚΕΡ

Ο ΟΠΑΠ θα είναι και φέτος ο βασικός χορηγός της ΑΕΚ και φέτος το παιχνίδι "Τζόκερ" θα διαφημίζεται μπροστά στη νέα φανέλα της ΑΕΚ. Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε ως εξής: Το φθινόπωρο του 1958, ολοκληρώθηκαν οι νομοτεχνικές εργασίες για την ίδρυση του νέου οργανισμού και το σχετικό Νομοθετικό Διάταγμα δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου. Μετά από πρόταση του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο διάταγμα προβλέπεται η θέσπιση ενός οργανισμού, ο οποίος, ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, θα αναλάβει τη λειτουργία και διαχείριση του συστήματος ποδοσφαιρικών προγνώσεων.
Το Βασιλικό Διάταγμα «Περί Συστάσεως Οργανισμού Προγνωστικών Αγώνων Πο-δοσφαίρου» (ΟΠΑΠ), το οποίο εγκαινίασε μια νέα πραγματικότητα στην αθλητική ζωή της χώρας, δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου του ιδίου έτους.
Σύμφωνα με αυτό, ανώτατο όργανο του Οργανισμού είναι το Διοικητικό Συμβούλιο, ένα από τα μέλη του οποίου ορίζεται από τον πρωθυπουργό ως πρόεδρος. Ο πρόεδρος εκπροσωπεί τον Oργανισμό ενώπιον των Αρχών, έχει την εποπτεία για την εύρυθμη λειτουργία του ΠΡΟ-ΠΟ και του ΟΠΑΠ καιεπιμελείται την εκτέλεση των αποφάσεων του Δ.Σ.μέσω του γενικού διευθυντή.
Την ίδια ακριβώς ημέρα, στις 20 Δεκεμβρίου 1958, ένα άλλο Βασιλικό Διάταγμα που τιτλοφορείται «Περί της Λειτουργίας Δελτίου Προγνωστικών επί των Ποδοσφαιρικών Αγώνων» θεσπίζει το «Δελτίον Προγνωστικών», το γνωστό μας ΠΡΟ-ΠΟ. Στα 14 άρθρα του Διατάγματος ορίζονται με κάθε λεπτομέρεια οι κανόνες λειτουργίας του νέου παιχνιδιού, όπως η διανομή των κερδών, η σύνθεση των δελτίων, η ανακήρυξη των νικητών, η διαδικασία παροχής αδειών στους πράκτορες και η λειτουργία των πρακτορείων.

Το επίσημο site του ΟΠΑΠ πατήστε ΕΔΩ

Fujitsu

Η ιαπωνική Fujitsu ιδρύθηκε το 1935 και πρόκειται για μία εταιρία κολοσσό σε όλο τον κόσμο... Είναι πασίγνωστη και ειδικεύεται στις πωλήσεις ηλεκτρικών ειδών. και στη φανέλα της ΑΕΚ θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος, πάνω από το νούμερο και εκεί που ήταν παλιά τα ονόματα των παικτών.

Το επίσημο site της Fujitsu ΕΔΩ

Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι μια ελληνική τράπεζα που ιδρύθηκε το 1916. Πέρασε από μία περίοδο κρατικής ιδιοκτησίας και διαχείρισης πριν ιδιωτικοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 1991. Από τότε, παρουσιάζει συνεχή αύξηση σε μέγεθος και δραστηριότητες. Θα διαφημίζεται στο ένα μανίκι της νέας φανέλας της ΑΕΚ.

Το επίσημο site της Τράπεζας Πειραιώς ΕΔΩ

LANCIA

H Lancia είναι ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, που ανήκει στον Όμιλο Fiat. Επισήμως, είναι η πολυτελής θυγατρική του Gruppo Fiat. Από το 2009 άρχισε συνεργασία και με την Chrysler, με την οποια μοιράζεται και μερικά μοντέλα.

Δείτε το επίσημο site της LANCIA πατώντας ΕΔΩ

Carrefour

Πρόκειται για μία μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα. Η Carrefour είναι γαλλική εταιρία και τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας έχει καταφέρει να γιγαντωθεί σε κάθε γωνιά του τόπου με δικά της καταστήματα.
Το επίσημο site της Carrefour πατώντας ΕΔΩ

ΝΟVASPORT

Το πρώτο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, θα είναι αυτό που θα δείχνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ, ενώ θα γίνουν προσπάθειες και για τα εκτός.

Το επίσημο site του NOVASPORT πατώντας ΕΔΩ

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησε το 1984 με την ίδρυση, από τον Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο, του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας.
Δρ. Αποστολόπουλος Γεώργιος: Πρόεδρος Ομίλου Ιατρικού ΑθηνώνΜε συνεχείς επενδύσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα παροχής διαγνωστικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, εφάμιλλη αυτών της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ.
Στην Ελλάδα ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες, με συνολικά 1200 κλίνες, ένα δίκτυο από 2800 έγκριτους ιατρούς και 3000 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.
Ο Όμιλος ίδρυσε το έτος 2000 το Ιατρικό Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θεωρείται σύμφωνα με αναφορά της Ιατρικής Σχολής του Imperial College της Μ. Βρετανίας «η πιο σύγχρονη νοσηλευτική μονάδα στην Ευρώπη».
Διαθέτει επίσης έξι νοσηλευτικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών: το Ιατρικό Αθηνών και το Παιδιατρικό στο Μαρούσι, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, το Ιατρικό Δάφνης, το Ιατρικό Περιστερίου και την Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ.

Δείτε το επίσημο site του Ομίλου πατώντας ΕΔΩ

SIXT

Μία μεγάλη εταιρεία που ειδικεύεται στις ενοικιάσεις - μισθώσεις αυτοκινήτων και όχι μόνο. Περισσότερα στο επίσημο site της SIXT

Gs Travel

Η GS Travel Α.Ε. είναι εταιρεία παροχής τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με έδρα την Αθήνα και πολυετή παρουσία στον κλάδο του τουρισμού. Περισσότερα στο επίσημο site της Gs Travel

Valsamidis

Η Valsamidis A.E. ιδρύθηκε το 1997 με στόχο την κάλυψη των αναγκών στο τομέα της μεταφοράς ατόμων και αγαθών. Σήμερα ο όμιλος των εταιριών Valsamidis κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά.

Παρακολουθώντας και εφαρμόζοντας συνεχώς τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο των ανελκυστήρων, κυλιομένων κλιμάκων και διαδρόμων...
Περισσότερα εδώ στο επίσημο site της εταιρείας.

ΔΙΟΣ

Εταιρεία εμφιαλωμένου νερού που εδρεύει στην Κοζάνη.

Το επίσημο site της εταιρείας ΕΔΩ

Printerland

Η PRINTERLAND ΕΠΕ, ειδικεύεται στην ανακατασκευή των κενών Laser & Inkjet μελανοδοχείων, όπως επίσης και στη διαχείρισή τους. Από το 2004 λειτουργεί στην οδό Χρυσοστόμου 25 στο Περιστέρι, όπου τα προϊόντα κατασκευάζονται με άδεια από το Υπουργείο Βιομηχανίας

Δείτε το επίσημο site της εταιρείας πατώντας ΕΔΩ

ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ

H Γευσήνους εξειδικεύεται στον τομέα του contract catering καλύπτοντας καθημερινά στοχευμένες επισιτιστικές ανάγκες εταιριών, βιομηχανικών, στρατιωτικών μονάδων, εκπαιδευτικών οργανισμών, κατασκηνώσεων, αθλητικών ινστιτούτων και άλλων χώρων όπου δημιουργούνται ανάγκες μαζικής εστίασης.
Περισσότερα πατώντας ΕΔΩ στο επίσημο site της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Η εταιρεία Στεργιόπουλος ιδρύθηκε το 1968 και αντικείμενο εδώ και 4 δεκαετίες η δημιουργία φωτεινών επιγραφών και διαφημιστικών κατασκευών ανώτερης ποιότητας.

Περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

Οικολογική Α.Ε

H εταιρεία ιδρύθηκε το 1979 με την επωνυμία «ΥΔΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Χ.ΜΟΣΧΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.» ενώ από από το 1989 έχει την επωνυμία «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ Α.Ε.» H «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ Α.Ε.» ασχολείται με ολοκληρωμένα συστήματα προστασίας περιβάλλοντος και συστήματα επεξεργασίας νερού για κάθε χρήση. Έχει στο ενεργητικό της την κατασκευή περισσοτέρων από 150 εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και αποβλήτων στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα και εξίσου ικανό αριθμό έργων όσον αφορά την επεξεργασία νερού.

Δείτε το επίσημο site της εταιρείας πατώντα ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα