Αυτοκριτική από Γουίλιαμς

22:36 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα του Μίκαελ Λάουντρουπ έχει μόλις μία νίκη, στα τελευταία οχτώ παιχνίδια, μετά δηλαδή από την κατάκτηση του «Capital One Cup» στο Γουέμπλεϊ.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Γουίλιαμς, η Σουόνσι θα πρέπει να βελτιωθεί, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Γουίγκαν.
«Πιστεύω πως για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, χαλαρώσαμε λίγο», δήλωσε αρχικά ο Ουαλός.
Με τη νίκη κόντρα στη Νιούκαστλ στις 2 Μαρτίου, οι «κύκνοι« έφτασαν του 40 βαθμούς, το νοητό όριο δηλαδή για την εξασφάλιση της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ.
«Θα ήταν εύκολο να πούμε ότι η σεζόν τελείωσε

μετά από αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι το σκεφτήκαμε έτσι. Τουλάχιστον εγώ δεν το σκέφτηκα», τόνισε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Απλά δεν είμαστε καλοί. Αν εξαιρέσεις τα παιχνίδια με την Άρσεναλ και την Τότεναμ, στα υπόλοιπα παιχνίδια θα έπρεπε να έχουμε πάει πολύ καλύτερα. Χάναμε εμείς τις ευκαιρίες και πετύχαιναν οι άλλοι τα γκολ. Σε κάποιους αγώνες που ήρθαμε ισόπαλοι, θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει».
Ο αρχηγός της εθνικής Ουαλίας, κατέληξε λέγοντας πως η ομάδα θα πρέπει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να μην υπάρχει πικρία με τη λήξη αυτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα