Ποιος είδε τους «βιόλα» και δεν τους φοβήθηκε

18:06 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΙΝΤΕΡ: 4-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Άστραψε και βρόντηξε η Φιορεντίνα, που διέσυρε με 4-1 την Ίντερ και την πλησίασε στον πόντο.

Στο 3ο λεπτό το σουτ του Γιόβετιτς έφυγε άουτ, ενώ στο 13' οι «βιόλα» άνοιξαν το σκορ. Ο Πασκουάλ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Λιάγιτς με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 17' ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Γιοβετιτς από κοντά, ενώ στο 28' το σουτ του

Κουζμάνοβιτς έφυγε λίγο άουτ. η Φιορεντίνα έκανε δύο τα τέρματά της στο 33ο λεπτό, καθώς ο Γιόβετιτς έκανε όμορφη κίνηση στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Χαντάνοβιτς. Ο γκολκίπερ της Ίντερ είπε όχι σε διαδοχικά σουτ των Βαλέρο και Ακουιλάνι στο 36ο λεπτό, όπως έκανε και στο 41' σε νέο σουτ του Βαλέρο.
Η Φιορεντίνα ήταν ανώτερη και στην επανάληψη και στο 54' ο Ακουιλάνι έδωσε με μαγικό τακουνάκι στον Γιόβετιτς, ο οποίος νίκησε τον Χαντάνοβιτς σε τετ α τετ. η κατρακύλα της Ίντερ συνεχίστηκε και στο 65' ο Βαλέρο έκανε το γύρισμα στην περιοχή από αριστερά και ο Λιάγιτς με σουτ έγραψε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε η Ίντερ ήταν να μειώσει στο 86' με τον Κασάνο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Βιβιάνο, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Ακουιλάνι, Βαλέρο, Κουαδράδο (82' Λαμά), Πισάρο (69' Σισοκό), Πασκουάλ, Λιάγιτς, Γιόβετιτς (73' Ελ Χαμνταουί).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Ζουάν, Ζανέτι, Ναγκατόμο, Κουζμάνοβιτς. Καμπιάσο, Κόβασιτς (46 Άλβαρες), Γκουαρίν (59' Περέιρα), Παλάσιο (76' Σκελότο), Κασάνο.

ΤΖΕΝΟΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 1-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Τζένοα που νίκησε την Ουντινέζε με 1-0 και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 8ο λεπτό ο Παντέλι είπε όχι σε σουτ του Βάργκας, ενώ στο 11' το διαγώνιο σουτ του Μπάστα απομακρύνθηκε εύκολα από τον Φρέι. Στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Κούτσκα πέρασε ελάχιστα άουτ, όπως και το σουτ του Μανφρεντίνι στο 15'. Η Τζένοα ήταν καλύτερη και έφτασε στο γκολ στο 32'. Μετά από κόρνερ, ο Παντέλι έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Κούτσκα με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 49ο λεπτό ο Παντέλι είπε όχι σε σουτ του Μπόβο, ενώ στο 65' το πλασέ του Αντονέλι έφυγε ελάχιστα άουτ. στο επόμενο λεπτό ο Μποριέλο δεν μπόρεσε να σκοράρει εξ επαφής, ενώ στο 67' το σουτ του Μπαντού έφυγε μόλις άουτ. στο 80' ο Παντέλι έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Κούτσκα.

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μπόβο, Πορτανόβα, Μανφρεντίνι, Κούτσκα, Ρόσι (83' Φερονέτι), Τόσζερ, Αντονέλι, Βάργκας (58' Μορέτι), Μπερτολάτσι (74' Ριγκόνι), Μποριέλο.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Παντέλι, Μπενατιά, Άνχελα, Ντομίτσι, Λατσάρι (8' Μπαντού), Περέιρα, Μπάστα, Πασκουάλε (78' Μέρκελ), Άλαν, Ντι Νατάλε, Μαϊκοσουέλ (50' Μουριέλ).

ΤΟΡΙΝΟ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 1-1
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Μεγάλη νίκη για την Τορίνο με 2-1 επί της Αταλάντα.

Στο 14ο λεπτό το σουτ του Μπαρέτο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 19' ο Τσέρτσι έδιωξε σε κόρνερ σουτ του ίδιου παίκτη. Στο 28ο λεπτό το σουτ του Μπιάνκι πέρασε λίγο άουτ, αλλά στο 42' ο Τσέρτσι με όμορφο διαγώνιο έκανε το 1-0 για την Τορίνο.

Στο 49ο λεπτό το σουτ του Μπιάνκι πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 71' το σουτ του Μπαρέτο σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά στο 73' η Αταλάντα έφερε στα ίσα το ματς με πέναλτι του Ντένις. Τη νίκη στην Τορίνο έδωσε ο Μπίρσα με όμορφο σουτ στο 87'

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Νταριάν, Γκλικ, Ογκμπόνα, Μασιέλο, Βίβες, Γκάτσι, Τσέρτσι, Μπαρέτο (82' Μετζιορίνι), Μπιάνκι (82' Τζόναθας), Στεφάνοβιτς (61' Μπίρσα)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Μπελίνι (68' Σκαλόνι), Κανίνι, Στεντάρντο, Ντελ Γκρόσο, Καρμόνα, Ραντοβάνοβιτς (46' Λιβάγια), Κατσόλα, Μοράλες (81' Γκιόργκι), Μπριέντζα, Ντένις.

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Ευρώπη βλέπει η Κατάνια που νίκησε με 1-0 την Μπολόνια.

Στο 4ο λεπτό ο Αντουχάρ είπε όχι σε σουτ του Ντιαμάντι, ενώ στο 14' ήταν η σειρά του Κούρτσι να απομακρύνει σουτ του Κάστρο. Στο 36ο λεπτό ο Κούρτσι είπε όχι σε σουτ του Μαρκέζε, ενώ στο 41' ο Μπεργκέσιο σημάδεψε το δοκάρι της Μπολόνια. Τελικά η Κατάνια πήρε κεφάλι στο σκορ στο επόμενο λεπτό, με όμορφο σουτ του Αλμιρόν από τα όρια της περιοχής.

Στο 52' το πλασέ του Γκαμπιαντίνι δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 62' ο Μπελούτσι αστόχησε από κοντά, στο 65' ο Αντουχάρ είπε όχι σε σουτ του Γκαμπιαντίνι, όπως έκανε και ο Κούρτσι στο 68' σε προσπάθεια του Κάστρο.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Μαρκέζε, Σπόλι, Μπελούτσι, Άλβαρες, Αλμιρόν (58' Μπιαγκιάντι), Λόντι, Ίζκο, Κάστρο (83' Λεγκροτάλιε), Μπεργκέσιο, Γκόμες (90' Ρικιούτι)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Σόρενσεν, Άντονσον, Τσερούμπιν (70' Μοσκαρντέλι), Πέρες, Κριν, Μότα (80' Γκάρικς), Μορλέο, Ντιαμάντι, Κονέ (46' Γκαμπιαντίνι), Τζιλαρντίνο.

ΠΕΣΚΑΡΑ- ΚΑΛΙΑΡΙ: 0-2
Γήπεδο: Αντριάτικο

Μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Πεσκάρα πανηγύρισε η Κάλιαρι και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Στο 8ο λεπτό ο Έκνταλ βρέθηκε στην περιοχή αλλά δεν έκανε καλό πλασέ, ενώ στο 12' το σουτ του Ντ'Αγκοστίνο έφυγε λίγο άουτ. Στο 22' ο Ντ'Αγκοστίνο έπιασε νέο σουτ με την μπάλα να μην του κάνει ξανά το χατίρι, ενώ στο 28' ο Αγκάτσι είπε όχι σε σουτ του Ρίτσο. Στο 33' το σουτ του Ιμπρμπό μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 37' ο Πέριν πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Καζαρίνι. Πάντως η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε στην Πεσκάρα, καθώς στ 42' ο Βάις πέρασε σαν σταματημένους τους Πιζάνο και Ιμπαρμπό, έκανε και το σουτ, αλλά ο Αγκάτσι και το δοκάρι, του στέρησαν το γκολ.

Η Κάλιαρι μπήκε δυνατά στην επανάληψη και έκανε το 1-0 στο 53' με σουτ του Σάου μετά από ασίστ του Κόσου. Στο 57' ο Πέριν απομάκρυνε το σουτ του Κόσου, αλλά στο 61' ο Σάου έκανε το 2-0 με κοντινό σουτ. Στο 90' η Πεσκάρα έχασε και τον Βάις με κόκκινη κάρτα.

ΠΕΣΚΑΡΑ: Πέριν, Τζάουρι, Μποκέτι, Άρτσε, Τζανόν (64' Καπράρι), Ντ'Αγκοστίνο (49' ΜΠιάρνασον), Μπλάζι (75' Βούκουσιτς), Ρίτσο, Βάις, Τσέλικ, Καράλιο.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πιζάνο, Ροσετίνι, Ναϊνγκολάν, Αριάουντο, Αβελάρ, Καζαρίνι, Έκνταλ (88' Έρικσον), Κόσου (71' Καμπρέρα), Ιμπαρμπό, Σάου (81' Νενέ).

ΝΑΠΟΛΙ- ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Έτσι δεν μπορείς να διεκδικήσεις πρωτάθλημα. Η Νάπολι είχε σήμερα την ευκαιρία να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τη Γιουβέντους, αλλά έμεινε στο 0-0 με τη Σαμπντόρια.

Στο 2ο λεπτό ο Σανσόνε έκανε το σουτ, με τον Ντε Σάνκτις να απομακρύνει, ενώ στο 6' ο Ρομέρο είπε όχι σε σουτ του Ινσίνιε και στη συνέχεια ο Καβάνι δεν πρόλαβε να μπει στη φάση. Στο 12' και στο 13΄ο Ρομέρο είπε όχι σε προσπάθειες των Καβάνι και Ινσίνιε, όπως έκανε και στο 17' σε σουτ του Αρμέρο, ενώ στο 21' ο Ντε Σάνκτις απέκρουσε το σουτ του Πόλι. Στο 33΄ο Ντε Σάνκτις έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σανσόνε, ενώ στο 34' ο Μπεχράμι έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Κόστα.

Στο 44' ο Σανσόνε είχε ακόμη ένα καλό σουτ αλλά ο Ντε Σάνκτις είπε και πάλι όχι.
Στυο 51' ο Μπεχράμι έσωσε για 2η φορά τη Νάπολι, κόβοντας τον Ικάρντι την τελευταία στιγμή, ενώ στο 74' το σουτ του Χάμσικ σταμάτησε στο δοκάρι του Ρομέρο. Στο 79' το σουτ του Καναβάρο από αριστερά έφυγε λίγο άουτ.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Μπρίτος (61' Σουνίγκα), Μέστο, Μπεχράμι, Ινλέρ (77' Ντζεμαϊλί), Χάμσικ, Αρμέρο (61' Πάντεφ), Ινσίνιε, Καβάνι.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Ροσίνι, Γκασταλντέλο, Κόστα, Ντε Σιλβέστρι (90+1' Μουστάφι), Ομπιάνγκ, Κρστίσιτς, Πόλι, Εστιγκαρίμπια, Σανσόνε (66' Έντερ), Ικάρντι (81' Λόπες).

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα