Αυτούς θέλει ο Βλάχος!

08:56 18/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το ρόστερ της ΑΕΚ. Έχει καταλήξει, τις καταθέτει στον Βασίλη Τσιάρτα και από εκεί και πέρα είναι στο... χέρι της διοίκησης αν θα καταφέρει να του κάνει τα... χατίρια. Είναι δεδομένο ότι ο προπονητής αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που υπάρχουν. Γνωρίζει μέχρι που φτάνουν τα... πόδια της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παιχνίδι. Είναι πολύ κοντά... Όμως ο ίδιος ο Βαγγέλης Βλάχος είναι «αναγκασμένος» -

υποχρεωμένος να καταθέσει όλα όσα νομίζει ο ίδιος ότι χρειάζεται η ομάδα, λίγο πριν φύγει για το βασικό στάδιο της προετοιμασία της και έπειτα να περιμένει... Για να κλείσει το θέμα της προετοιμασίας να πούμε ότι ο Βλάχος την Πέμπτη (19/7) θα πάρει και τις οριστικές του αποφάσεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν στην Αγγλία. Κλείνει αυτό το θέμα πάμε στα σημαντικά.Καταρχάς είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ενίσχυση σε ΟΛΕΣ τις θέσεις! Το ξέρει ο προπονητής, αλλά όπως είπαμε αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Με βάση λοιπόν στα όσα έχει καταλήξει ο Βλάχος, το aek365 σας αποκαλύπτει, ότι θα ζητήσει επίσημα και γραπτώς από τη διοίκηση: Δύο στόπερ, ένα δεξί μπακ, ένα αμυντικό χαφ, έναν πλάγιο εξτρέμ και έναν φορ. Μιλάμε εννοείται για ενδεκαδάτους παίκτες.Από τις εισηγήσεις του, έχουν ήδη υλοποιηθεί κάποιες εκ των παραπάνω: Δεξί μπακ αποκτήθηκε ο Αρκούδας (ο Βλάχος τον πιστεύει πολύ), ένα από τα δύο στόπερ είναι ο Γιάγκο και ο επόμενος ελπίζει να είναι ο Μόρας! Όσο για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα φτάσει στο σημείο από τις 3 μεταγραφές που μπορεί να κάνει (όταν φυσικά αποκτήσει φορολογική ενημερότητα) να εξαντλήσει τις δύο για στόπερ είναι κάτι που δεν ενοχλεί καθόλου τον Βλάχο, αν πρόκειται για τους Μόρα και Γιάγκο, όπως επιθυμεί! Σε αυτή την περίπτωση η τρίτη μεταγραφή θα είναι επιθετικού (Μάντζιος, το μεγάλο φαβορί καθώς αποτελεί επιλογή του Θωμά Μαύρου).

Ο Βαγγέλης Βλάχος πάντως στην αρχή ήθελε δύο αμυντικά χαφ. Περιορίζει τις απαιτήσεις του όμως στον έναν, καθώς πιστεύει ιδιαίτερα σε κάποιους παίκτες που ήδη δουλεύουν μαζί του. Τρανό παράδειγμα ο Κοτσαρίδης, ενώ η απόκτηση του Γιώργου Κουρουμπλή από την Καλλιθέα είναι δεδομένη και ο Βλάχος τον προορίζει ιδιαίτερα για τη μεσαία γραμμή (παίζει και σαν στόπερ), ενώ μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Φούντας. Πλέον και μετά από αυτές τις ημέρες που δουλεύει την ομάδα αναθεώρησε την άποψη ότι πρέπει να έχει στα χέρια του ένα μικρό ρόστερ.

Στο ξεκίνημα, με την προϋπόθεση ότι θα έμεναν 6-7 παίκτες με εμπειρία, είχε σκοπό να πάει στην Αγγλία με 22 παίκτες, το πολύ, συν 3 τερματοφύλακες και 2-3 επιπλέον μικρούς, ώστε να δουλεύει μαζί τους για μελλοντικά. Τελικά και εντοπίζοντας σοβαρά προβλήματα αντοχής στους νεαρούς παίκτες, όπου και θα στηριχθεί, αποφάσισε να έχει στα χέρια του ένα ρόστερ 25 παικτών συν 3 τερματοφύλακες συν 3 μικρούς για το μέλλον.

Ο Βλάχος «φοβάται» ότι τα νέα παιδιά δεν θα αντέξουν σωματικά κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, γι' αυτό και χρειάζεται όσες περισσότερες λύσεις μπορεί να έχει.Επιπλέ

Keywords
Τυχαία Θέματα