Αγιά Σοφιά γεμάτη ΑΣΤΕΡΙΑ...

09:45 28/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ομάδα αντάξια του καλύτερου γηπέδου της Ελλάδας θα φτιάξει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια ο Δημήτρης Μελισσανίδης με σκοπό βέβαια να κάνει άμεσα πρωταθλητισμό στην Σούπερ Λιγκ και στο καινούργιο γήπεδο. Εκτός από μεταγραφικές κινήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό που θα προκύψουν εκείνη την περίοδο με παίκτες που τώρα δεν είναι καν στα υπόψην υπάρχουν, σύμφωνα και με σημερινό ρεπορτάζ της Ωρας των Σπορ και άλλο σχέδιο που έχει να κάνει με την επιστροφή παικτών

που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο και είναι εγνωσμένης αξίας. Ο Κώστας Κατσουράνης και ο Λεονάρντο ανήκουν στην κατηγορία εκείνη των παικτών που εμφανίζονται θετικοί και δεν αποκλείεται-εφόσον είναι εφικτό-να γυρίσουν ακόμη και για να παίξουν στην «Ένωση» στη Football League. Μάλιστα για τον Κατσουράνη μετά και την χθεσινή δήλωση Λυμπερόπουλου πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως αν η ΑΕΚ το καλοκαίρι τον θέλει θα τον πάρει.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει στο μυαλό του και τον Ράφικ Τζεμπούρ, αν βέβαια συνέλθει ποδοσφαιρικά, και φυσικά τον Νάτσο Σκόκο που είναι ένας παίκτης που εκτιμάται πως δεν έδωσε λόγω συγκυριών στην ΑΕΚ αυτά που θα μπορούσε να δώσει αλλά αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και ο ίδιος αγάπησε την ομάδα.

Επίσης στο πλάνο Μελισσανίδη υπάρχει και η απόκτηση Ελλήνων που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Παικτών που έχουν περάσει από την ΑΕΚ, όπως ο Παπασταθόπουλος και ο Μόρας, ή που δεν φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της οπως ο Σαμαράς, παλιά συμπάθεια, ο Φετφατζίδης κτλ. Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι ένα. Η ΑΕΚ που θα μπει να παίξει πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της θα είναι αντάξια του γηπέδου της και έτοιμη να κάνει τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα