Αγκαλιά με το «απόλυτο» οι Μπουλς

10:13 26/4/2012 - Πηγή: AEK365

Με τον Κόρβερ να σημειώνει 20 πόντους και τον Νοά να μαζεύει 14 ριμπάουντ, οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν στην Ιντιανάπολις των Πέισερς με 92-87 παρά το γεγονός πως ο Ντέρικ Ρόουζ έμεινε στους 10 πόντους. Πλέον οι Μπουλς θέλουν νίκη κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς ή ήττα των Σαν Αντόνιο Σπερς από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς προκειμένου να εξασφαλίσουν το απόλυτο πελονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Οι Σπερς επικράτησαν στην Αριζόνα των Φίνιξ Σανς με 110-106 φτάνοντας τις εννέα σερί νίκες έστω και χωρίς την παρουσία του προπονητή Κρεγκ Πόποβιτς και των Ντάνκαν,

Πάρκερ και Τζινόμπιλι. Ο Μιλς με 27 πόντους και ο Σπλίτερ με 26 ήταν οι κορυφαίοι για τους Σπερς ενώ από τους Φίνιξ Σανς ο Μπράουν ήταν ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως να ήταν το τελευταίο του Στιβ Νας με την φανέλα των Σανς καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος με τους οπαδούς της ομάδας να του ζητούν με συνθήματα να μείνει.

Στην Οκλαχόμα, οι Ντένβερ Νάγκετς κέρδισαν την Θάντερ με 106-101 και σε περίπτωση που κερδίσουν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα καταλάβουν την έκτη θέση της Δύσης αντιμετωπίζοντας στον πρώτο γύρο των πλέι οφ τους Λος Άντζελες Λέικερς. Αυτό θα συμβεί ακόμα και αν οι Νάγκετς χάσουν από τους Τίμπεργουλβς αλλά ταυτόχρονα οι Μάβερικς χάσουν από τους Ατλάντα Χοκς. Ο Λόσον με 25 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ στην νίκη των Νάγκετς μέσα στην Οκλαχόμα με τον Κέβιν Ντουράντ να πετυχαίνει 32 πόντους και να ολοκληρώνει την κανονική περίοδο με 28 πόντους ανά αγώνα. Αυτό σημαίνει πως ο Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς χρειάζεται να πετύχει 38 πόντους προκειμένου να αποσπάσει εκείνος τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην κανονική περίοδο.

Στην Νέα Υόρκη οι Νικς νίκησαν τους Λος Άντζελες Κλίπερς με 99-93 χάρη στους 21 πόντους του Σμιθ με τον Γκρίφιν να πετυχαίνει 29 πόντους και να μαζεύει 10 ριμπάουντ για λογαριασμό των Κλίπερς. Πλέον οι Νικς θα τερματίσουν στην έβδομη θέση της Ανατολής αν νικήσουν στην Σάρλοτ ή αν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς χάσουν στο Ντιτρόιτ. Από την άλλη μεριά οι Κλίπερς για να ελπίζουν σε πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι οφ θα πρέπει οι Μέμφις Γκρίζλις να χάσουν από τους Ορλάντο Μάτζικ.

Πέμπτη σερί νίκη για τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς που επικράτησαν των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 96-85 μέσα στο Κλίβελαντ. Ο Γουόλ με 21 πόντους και 13 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για την ομάδας της Ουάσινγκτον ενώ ο Κένεντι με 12 πόντους ξεχώρισε από τους Καβαλίερς.

Τις 22 σερί ήττες έφτασαν αισίως οι Σάρλοτ Μπόμπκατς χάνοντας και από τους Ορλάντο Μάτζικ με 102-95. Μάλιστα αν χάσουν από τους Μαϊάμι Χιτ, οι Μπόμπκατς εκτός του ότι θα συμπληρώσουν 23 παιχνίδια χωρίς νίκη θα έχουν και το χειρότερο ποσοστό νικών στο NBA καθώς αυτή την στιγμή έχουν επτά νίκες σε 65 παιχνίδια. Ο Ρέντικ με 31 πόντους και ο Άντερσον με 13 ριμπάουντ και 24 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές Μάτζικ ενώ για τους τραγικούς Σάρλοτ Μπόμπκατς προσπάθησε περισσότερο ο Όγκουστιν με 23 πόντους.

Η βαθμολογία του NBA

Αναλυτικά τα αποτελ

Keywords
Τυχαία Θέματα