Αγκάνθο: Με πάρα πολύ όρεξη στο ντέρμπι

11:06 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή ο Νταβίντ Αγκάνθο θα πάρει μια πρώτη γεύση από τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης με τον Ισπανό επιθετικό να υπογραμμίζει πως ο Άρης θα μπει με πάρα πολύ όρεξη στο ντέρμπι προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει ενώ δεν θέλησε να υποσχεθεί πως θα σκοράρει στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αγκάνθο στην NOVA
- Για το ντέρμπι: "Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα για το συγκεκριμένο

παιχνίδι, όμως έχω ψάξει και από μόνος μου και έχω δει πολλά βίντεο στο διαδίκτυο, ενώ μίλησα και με συμπαίκτες μου που έχουν ξαναπαίξει. Επομένως έχω πάρα πολύ όρεξη να συμμετάσχω και εγώ. Όπως πάρα πολύ όρεξη έχει και η ομάδα. Προερχόμαστε από μια καλή στιγμή, ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα με την ΑΕΚ, παρά την εμφάνιση και μια εντός έδρας νίκη που μας έδωσε και τους τρεις πρώτους βαθμούς. Θεωρώ, λοιπόν, ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και πως η ομάδα βρίσκεται στην κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο".
- Για το τι του έχουν πει οι συμπαίκτες του: "Μου έχουν μιλήσει για ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι το οποίο είναι εξίσου σημαντικό τόσο για την δική μας ομάδα, όσο και για την αντίπαλη. Ένα παιχνίδι το οποίο βιώνει πάρα πολύ έντονα όλη η πόλη. Και αυτό είναι κάτι το οποίο αρχίζω και το νιώθω, όταν κυκλοφορώ στην Θεσσαλονίκη! Μου έχουν πει ότι είναι ο άμεσος αντίπαλος της ομάδας, ότι είναι πολύ σημαντική μια νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, γιατί αποκτάς ψυχολογία και γιατί δίνει χαρά στους οπαδούς μας λόγω της ίδιας πόλης. Θα δώσουμε χαρά, λοιπόν, στους οπαδούς μας εφόσον καταφέρουμε και αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα".
- Για το αν τον βαραίνει το γεγονός ότι ο κόσμος περιμένει γκολ από τον ίδιο: "Όχι, δεν μου δημιουργεί ιδιαίτερη πίεση. Εγώ είμαι επιθετικός, πρέπει να πετυχαίνω γκολ, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και να το δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έτυχε να είμαι εγώ αυτός που έβαλε τα γκολ. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε σωστά θα βάλουμε και άλλα γκολ και από άλλους συμπαίκτες μου. Υπάρχει ο Καπετάνος, ο Γιαννιώτας, παίκτες που έρχονται από την πίσω γραμμή και μπορούν να σημειώσουν γκολ. Πρέπει, λοιπόν, να έρχονται καλές εμφανίσεις, να γίνεται ομαδική δουλειά η οποία θα ανταμείβεται και από τον κόσμο, χωρίς να έχει σημασία τι κάνω εγώ προσωπικά".
- Για τα δυο γκολ που έχει πετύχει και το πόσο αυτό τον βοήθησε να προσαρμοστεί: "Σίγουρα είμαι χαρούμενος που ε΄χω πετύχει αυτά τα δυο γκολ. Για να πετύχεις δυο γκολ σε δυο παιχνίδια, πρέπει και η ομάδα να σε ακολουθεί και να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Όσον αφορά το πώς θα εγκατασταθώ και το πώς θα εγκλιματιστώ στην πόλη, για μένα είναι μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Μια διαφορετική πόλη, μια διαφορετική γλώσσα και ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο. Οι συμπαίκτες μου, τώρα μαθαίνουν τις δικές μου κινήσεις και εγώ τώρα μαθαίνω την ομάδα. Όταν θα βρούμε τα πατήματα μας, μέσα στον αγωνιστικό χώρο σίγουρα θα υπάρχουν πολύ πιο όμορφα αποτελέσματα".
- Για το αν μπορεί να υποσχεθεί ένα γκολ στο ντέρμπι: "Όχι, δεν θα υποσχεθώ γκολ. Π
Keywords
Τυχαία Θέματα