Αγκιλέρα: Να μείνουμε στην κατηγορία

18:28 17/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η γρήγορη παραμονή του Πλατανιά στην Σούπερ Λίγκα πρέπει να είναι ο βασικός στόχος του συλλόγου, όπως τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Χουάν Αγκιλέρα.

Ο Ισπανός χαφ μίλησε τόσο για την σεζόν που πέρασε, αλλά και για το τι θέλει να πετύχει σε αυτήν που έρχεται.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Χουάν Αγκιλέρα:

Για τους στόχους της νέας σεζόν:

«Πιστεύω ότι τη φετινή χρονιά, με σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια θα καταφέρουμε

να παραμείνουμε στην κατηγορία και ελπίζω ότι θα είμαστε και πάλι στις πρώτες εννέα ομάδες. Αυτός είναι ένας καλός στόχος, τον οποίο ελπίζω να πετύχουμε. Ο δικός μου στόχος είναι η πρόοδος σε ατομικό επίπεδο. Να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο για να μπορέσω να έχω καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για την παραμονή του στον Πλατανιά την περσινή χρονιά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο πρώτος χρόνος στην ομάδα ήταν πολύ ευχάριστος. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, η ομάδα ήθελε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε, το ίδιο ήθελα κι εγώ και γι" αυτό αποφάσισα να μείνω για άλλα δύο χρόνια».

Για την περσινή πορεία της ομάδας:

«Πιστεύω ότι ήταν επιτυχημένη η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, που ήταν ταυτόχρονα και πρώτη χρονιά στην ιστορία της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα. Και ταυτόχρονα πιστεύω ότι ήταν επιτυχημένη χρονιά και για την ομάδα, η οποία κατάφερε, αν και νεοφώτιστη, να παραμείνει στην κατηγορία. Θεωρώ ότι αυτό, δηλαδή η παραμονή, ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Κάθε ποδοσφαιριστής συνέβαλε σε αυτήν την επιτυχία. Για μένα ήταν σημαντικό ότι έπαιξα στη συντριπτική πλειονότητα των αγώνων και θεωρώ ότι η παρουσία μου, με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, ήταν θετική».

Keywords
Τυχαία Θέματα