Αγνοείται ο Νοτιάς

09:28 13/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μία πάρα πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκίνησε για την ΑΕΚ, αφού θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της. Οι μέτοχοι καλούνται να καλύψουν το άνοιγμα, να εξετάσουν σοβαρά την πρόταση Νικολαϊδη και το βασικότερο να πάρουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ μία οριστική απόφαση, βάζοντας χρήματα, αφού ο χρόνος πιέζει. Ο Νίκος Νοτιάς όμως εδώ και μέρες παραμένει άφαντος - κάτι που σημειώνει σήμερα ο αθλητικός Τύπος. Ο Νεοϋρκέζος επιχειρηματίας δεν έχει πάρει σαφή θέση για όλα όσα συμβαίνουν, δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το αν

κι εφόσον βάλει χρήματα. Μάλιστα η SportDay σημειώνει ότι καλείται να ρίξει στην ΑΕΚ άλλα 2,5 εκατ. ευρώ βάσει του «πορίσματος» από τον ορκωτό λογιστή, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Το GOΑL από την πλευρά του γράφει πως είναι πιθανό ο Νοτιάς να έχει γενικά οικονομικές δυσκολίες και να μη μπορεί να προσφέρει τώρα αυτά τα χρήματα. Όταν φυσικά γίνεται λόγος για οικονομικές δυσκολίες του Νίκου Νοτιά, σημαίνει, όπως εξηγεί η εφημερίδα: " Απέχει βέβαια παρασάγγας από τις στιγμές εξαθλίωσης που βιώνει η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αλλά στα δικά του μέτρα έχει πληγεί σημαντικά από την κρίση και τις συνέπειές της στο χώρο της ναυτιλίας. Κάτι που απλά σημαίνει πως ίσως και να μην μπορεί αυτήν την περίοδο να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις 2-2,5 εκατ. ευρώ που θα προκύψουν για τα θέματα της ΑΕΚ".
Όπως και να' χει όμως η ύπαρξη της ΑΕΚ παίζεται στην... κλεψύδρα και ο Νίκος Νοτιάς καλείται - μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους - να πάρουν σαφή θέση και να δείξουν έργα - σωτηρίας. Διαφορετικά θα σκάσει η βόμβα στα χέρια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα