«Αγωνιστικότητα και πειθαρχία»

18:19 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

Τα δύο παραπάνω στοιχεία πρέπει να δείξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο προκειμένου να πάρει τη νίκη, σύμφωνα με τον τεχνικός της ομάδας Γιάννη Χριστόπουλο.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Έχουμε ένα δύσκολο έργο απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη και δυνατή ομάδα. Είναι μια ομάδα που χτίζεται μεθοδικά τα τελευταία χρόνια, με καλό ρόστερ, καλό προπονητή και πολύ υψηλούς στόχους αυτή την περίοδο. Εμείς όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σ' αυτό, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα ψάξουμε να βρούμε τρόπους και λύσεις για

να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη, που είναι και ο στόχος μας. Πλεονέκτημα μας είναι ότι παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας.
Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δείξουμε μεγάλη αγωνιστικότητα και μεγάλη πειθαρχία πάλι. Χρειάζεται υπομονή ανεξάρτητα από τη διακύμανση του σκορ, και συγκέντρωση για 90 λεπτά».

Για την επιθετική γραμμή του Ατρομήτου:

«Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ δυνατή ομάδα σε όλες τις γραμμές, με πολύ καλούς παίκτες, όπως οι Επστάιν, Μπρίτο, Σουμπίνιο, και άλλα παιδιά. Μπορεί συγκυριακά να φαίνεται ότι έχει κάποιο πρόβλημα επιθετικά, αλλά εγώ στην ανάλυση του Ατρόμητου δεν είδα να έχει κάποια προβλήματα στην επιθετική του λειτουργία».

Για τους τραυματισμούς την ψυχολογία της ομάδας μετά τη νίκη στην Κομοτηνή και για τον παράγοντα έδρα:

«Όσον αφορά τους τραυματισμούς, σήμερα θα ξέρουμε για τον Τζημόπουλο και αν θα μπορώ να τον υπολογίζω κανονικά την Κυριακή. Ο Τόμας είναι καλύτερα αν και αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του ακόμη. Διαπιστώθηκε ότι ο Ντάσιος έχει κάταγμα στα πλευρά, θα λείψει συνολικά ενάμιση μήνα, λείπει ήδη τρεισήμισι εβδομάδες περίπου, οπότε θα λείψει άλλο τόσο. Το παιχνίδι στην Κομοτηνή ήταν μία ψυχολογική τόνωση για την ομάδα. Περισσότερο μας έφερε ηρεμία και περισσότερο καθαρό μυαλό στον τρόπο που δουλεύουν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο.

Η ένταση που έχουμε δεν πρέπει να σταματήσει, ούτε να ελαττωθεί, και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό τις προπονήσεις, και με τον ίδιο ρυθμό την προετοιμασία για κάθε αντίπαλο.
Όσον αφορά τον παράγοντα έδρα, πραγματικά πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Νομίζω από συγκυρίες δεν έχουν μεταφραστεί σε πόντους οι εμφανίσεις που έχουμε κάνει στο γήπεδο μας. Και μακάρι αυτή τη φορά αυτό που αξίζουμε μέσα στο γήπεδο να το πάρουμε».

Αν ο επηρεασθεί ο Ατρόμητος από το γεγονός ότι παίζει με την ...πλάτη στον τοίχο:

«Και εμείς μπορεί την προηγούμενη Κυριακή θεωρητικά να παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο μετά από μία εντός έδρας ήττα, και πάλι καταφέραμε και κερδίσαμε 0-3. Ο Ατρόμητος έχει έμπειρους παίκτες και νομίζω ότι θα βρει το δρόμο του.
Για το τι σημαίνει γι αυτόν που ο ΠΑΣ πέτυχε φέτος τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του στη Super League αλλά και το θετικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό:

Όχι δεν σημαίνουν κάτι αυτά. Βλέπω συνολικά την απόδοση των παικτ

Keywords
Τυχαία Θέματα