Αγοράζει και τη Σαράγεβο ο Ταν

16:28 24/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μαλαισιανός μεγιστάνας βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και λίγους μήνες μετά από την απόφασή του να αλλάξει το χρώμα και το έμβλημα του ουαλικού συλλόγου για λόγους μάρκετινγκ. Ο κόσμος στράφηκε εναντίον του, ενώ η παρεμβατικότητα του και σε αγωνιστικά θέματα έχει επιφέρει πλήρη ρήξη με τον προπονητή Μάλκι Μακέι, ο οποίος βρίσκεται υπ' ατμόν.

Ο Ταν, όμως, φρόντισε να στρέψει την προσοχή του κοινού στα Βαλκάνια, αφού ο Τύπος της χώρας αποκάλυψε τη συμφωνία του για την εξαγορά της Σαράγεβο, την οποία ενισχύει οικονομικά μέσω χορηγιών από το καλοκαίρι

του 2013. Η βοσνιακή ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος, μόλις 2 πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Ζελιέζνιτσαρ.

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2014, με το επόμενο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Η συμφωνία φέρεται να περιλαμβάνει ένα ποσό εξαγοράς και μπάτζετ για το υπόλοιπο της σεζόν και το 2014-2015.

Αξιοσημείωτη είναι και ένας όρος της συμφωνίας, που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα klix.ba: "Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η συμφωνία μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου της Σαράγεβο και του Βίνσεντ Ταν αναφέρει ότι κανείς, υπό οποιαδήποτε συνθήκη, δεν θα αλλάξει το όνομα, το σύμβολο και τα χρώματα της Σαράγεβο".

Απομένει η αντίδραση της Premier League εφόσον ο Ταν ολοκληρώσει την απόκτηση του συλλόγου, αφού σύμφωνα με τους κανόνες της αλλά και της UEFA απαγορεύεται η ταυτόχρονη ιδιοκτησία δύο ποδοσφαιρικών συλλόγων από το ίδιο φυσικό πρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα