Αγρίεψε ο Κλοπ

13:52 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι κάτι που απασχολεί τα γερμανικά Μέσα με τον Γιούργκεν Κλοπ να απαντά σε έντονο ύφος όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο Πολωνός φορ να πάει στην Μπάγερν Μονάχου.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ντόρτμουντ σε ερώτηση δημοσιογράφου του καναλιού ARD απάντησε το εξής: "Μου λέτε για τον Ρόμπερτ στην Μπάγερν Μονάχου. Δεν μου λέτε όμως για τον Μάριο Γκόμεζ και τον Άριεν Ρόμπεν. Γνωρίζετε ποιο θα είναι το δικό τους μέλλον; Γιατί, κατά την

γνώμη μου, ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος θα παραμείνουν στους Βαυαρούς. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η κατάσταση που θα δημιουργηθεί. Ας μου απαντήσει, λοιπόν, κάποιος για αυτούς τους παίκτες και μετά ας ζητήσει να μάθει για τον Λεβαντόφσκι".
Όσο για το μέλλον του Λεβαντόφσκι, ο Κλοπ δήλωσε: "Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες της υπόθεσης αφού αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Από όσα ακούω και βλέπω όμως, δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως ο Ρόμπερτ θα φύγει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Πιστεύω πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τίποτα για το μέλλον του".

Keywords
Τυχαία Θέματα