Αισιοδοξούν στην ΑΕΚ για... χαλάρωση της τιμωρίας

11:43 1/6/2012 - Πηγή: AEK365

Έκτακτο Δ.Σ. έχει προγραμματιστεί την προσεχή Τρίτη στη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να συζητηθεί τι μέλλει γενέσθαι με τις τιμωρίες που έχουν επιβληθεί στις 6 ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση - μεταξύ αυτών, δυστυχώς, και η ΑΕΚ. Στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι θα... χαλαρώσουν κάπως οι ποινές. Πιστεύουν, δηλαδή, πως τουλάχιστον θα επιτραπεί στην ΑΕΚ (και στις άλλες ομάδες φυσικά) να ανανεώσει τα συμβόλαια κάποιων παικτών της που εκπνέουν το καλοκαίρι.

Μεγαλύτερο παράδειγμα απ' όλους ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος είναι στα 34 πλέον και θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και όχι να του την... κλείσουν ετσιθελικά.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία ακόμα καλύτερη περίπτωση, να επιτραπεί στις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση να κάνουν μεταγραφές Ελλήνων παικτών με μεγαλύτερο ηλικιακό όριο των 22 ετών, που υπάρχει ως τώρα. Όλα αυτά αναμένεται να αποφασιστούν την Τρίτη. Εννοείται, βέβαια πως ακόμα και αυτό να αλλάξει η ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα, προκειμένου να έχει το δικαίωμα και να ανανεώσει συμβόλαια παικτών της και να κάνει μεταγραφές παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα