Αϊβάζης: Ελπίζω να αφήσουν ήσυχο τον Λαζόπουλο να κάνει τη δουλειά του

13:00 30/12/2013 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα sportshero.gr παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός και χαντμπολίστας Γιάννης Αϊβάζης, μιλώντας μεταξύ άλλων για το πέρασμα του από την ομάδα της ΑΕΚ την περίοδο 2011-2012 αλλά και για τον Δημήτρη Λαζόπουλο.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι σκέφτεται αυτή η χρονιά να είναι και η τελευταία του ως παίκτης (αγωνίζεται με την Αναγέννηση Βύρωνα) αλλά εξήγησε και γιατί δεν έκλεισε την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ. «Μου

έγινε μία τιμητική πρόταση να έρθω να κλείσω οτιδήποτε είχα κάνει τα προηγούμενα χρόνια, αυτά τα λίγα πράγματα, στην ΑΕΚ. Θα πήγαινα από τότε στην Αναγέννηση αλλά τελευταία στιγμή μου έγινε η πρόταση από την ΑΕΚ. Προβληματίστηκα πάρα πολύ γιατί εγώ ποτέ δεν είχα παίξει σε αυτό το επίπεδο. Από την άλλη ήταν μια πρόκληση για μένα για να μπορέσω παραδείγματος χάρη να ζήσω τον λαό της ΑΕΚ αλλά και να μπω σε ένα κλίμα προπονήσεων το οποίο πραγματικά δεν το είχα ποτέ. Τα κατάφερα, πορωθήκαμε όλοι με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες που χάσαμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο από τον ΠΑΟΚ. Έλεγα ότι θα τελειώσω εκεί γιατί έχω μια δουλειά η οποία με απαιτεί 24 ώρες το 24ωρο. Με πλησίασαν από τον Πανελλήνιο μου είπαν ότι ψυχορραγεί, ότι δεν έχει στον ήλιο μοίρα και αν θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε. Είπα το ναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε και για την ΑΕΚ του Δημήτρη Λαζόπουλου, ο οποίος έχει ανεβάσει τον πήχη και έτσι η Ένωση είναι φαβορί για την κατάκτηση των τίτλων. «Ένας από τους λόγους που έφυγα από την ΑΕΚ ήταν η διαφωνία μου σε πολλά πράγματα που είχα με το τότε προεδρείο της Original. Χωρίς να δημιουργήσουμε διαμάχες απλά δεν συμφωνούσα σε πολλά πράγματα» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια είπε: «Ας μην κρυβόμαστε η ΑΕΚ είναι ουσιαστικά εκτός των μισών στόχων. Δεν πρέπει να φουσκώνουμε τα πράγματα, ούτε να μας φουσκώνουν τα μυαλά για να πούμε ότι φτιάχνουμε μια ομάδα για να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε δρόμο ακόμα, όλες οι ομάδες και πολύ περισσότερο η ΑΕΚ. Ο κ. Λαζόπουλος έχει κάνει σχεδόν τα πάντα σε σύγκριση με την προηγούμενη διοίκηση για να μπορέσει να μπαλώσει όλα αυτά τα πράγματα τα οποία άφησε κενά η προηγούμενη διοίκηση. Το θέμα είναι, τον κ. Λαζόπουλο θα τον αφήσουν στην ησυχία του, εντός εισαγωγικών τα υπόλοιπα κοράκια από τα υπόλοιπα αθλήματα ή θα του την πέσουν εφόσον βλέπουν ότι γίνεται δουλειά και θα τον απομακρύνουν; Αυτός είναι ο κύριος φόβος σε γενικές γραμμές του αθλήματος μας, έρχεται ένας άνθρωπος και βάζει κάποια χρήματα ή έχει κάποια όνειρα και λέει εγώ θέλω να δω την ΑΕΚ να παίρνει Τσάμπιονς Λιγκ. Οι υπόλοιποι πλασάρονται. Βόλεϊ, μπάσκετ ακόμα και το πινγκ πονγκ, αθλήματα που μπορεί να μην τα ξέρει κανένας και υπάρχουν αυτά τα στενά μαρκαρίσματα. Ελπίζω να αντέξει ο κ. Λαζόπουλος αυτά τα στενά μαρκαρίσματα. Τον θεωρώ πάρα πολύ έξυπνο άνθρωπο, αξιοπρεπή όσο δεν παίρνει και του αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο που φροντίζει τα παιδιά της ΑΕΚ, τα οποία πραγματικά έχουν παλέψει πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα