Ακόμα δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε, ρε Νάτσο (VIDEO)

09:54 17/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ήταν 17 Οκτώβρη του 2010 όταν η ΑΕΚ πήγαινε στο Χαριλάου να αντιμετωπίσει τον Άρη για το πρωτάθλημα (με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Ένωση πέρασε "αέρα" από τη Θεσσαλονίκη "πατώντας" τον Άρη με 0-4 μέσα στο σπίτι του. Εκείνο όμως που ακόμα και τώρα, τρία χρόνια μετά, καθηλώνει είναι αυτή η απίστευτη γκολάρα του Νάτσο Σκόκο στο 58' λίγο κάτω από τη σέντρα.

Με τη μπάλα στα

πόδια να κυλάει αργά μπροστά του, ο Αργεντίνος παικταράς, σήκωσε κεφάλι, είδε τον Σηφάκη λίγο εκτός εστίας και τράβηξε έναν ασύλληπτο κεραυνό δίνοντας στη μπάλα τέτοια τροχιά που την έστειλε στα δίχτυα του Άρη "σοκάροντας" τους πάντες... Ήταν το 0-2, ήταν ένα τέρμα όνειρο, ένα τέρμα που μακάρι να ξαναδούμε στο μέλλον από τα ίδια πόδια, στα ελληνικά γήπεδα...

Για την ιστορία, εκείνο το βράδυ η ΑΕΚ ήταν απολαυστική: Κατάφερε να προηγηθεί με τον Καφέ στο 41' κι ενώ πρώτα είχε χάσει τα... άχαστα όλη η ομάδα, το 0-2 το έκανε όπως είπαμε ο Νάτσο στο 58', ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε το 0-3, ενώ ο Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις έγραψε το θριαμβευτικό 0-4.

Δείτε τα video

Keywords
Τυχαία Θέματα