«Ακούει η ΑΕΚ την Άνγκελα Μέρκελ;»

17:12 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα δημοσίευμα που ουσιαστικά πλήττει το κύρος της ΑΕΚ, κάνει λόγο για την τραγική οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Συγκεκριμένα, το «sportske» από την Σερβία τονίζει ότι η ΑΕΚ πιθανόν να ακούει την Άνγκελα Μέρκελ και να πειθαρχεί οικονομικά αφού για να εξοικονομήσει 414 ευρώ δεν διανυκτερεύει η ομάδα στο ξενοδοχείο απόψε πριν το ΠΑΟΑΕΚ.

Πάντως, το δημοσίευμα δεν αναφέρει πουθενά ότι την συγκεκριμένη απόφαση την πήρε η πλειοψηφία των παικτών για να αντιδράσει συμβολικά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί «κιτρινόμαυροι» εντός των αποδυτηρίων.

Συγκεκριμένα το δημοσιεύμα που έχει τίτλο «Ακούει η ΑΕΚ την Άνγκελα Μέρκελ;» αναφέρει χαρακτηριστικά «Οι Έλληνες δεν είναι τόσο οικονομικά απείθαρχοι και σπάταλοι, όσο υποστηρίζει η γερμανίδα Καγκελάριος. Η ΑΕΚ είναι σε οικονομική κρίση, όπως άλλωστε και η μεγαλύτερη πλειοψηφία των ελληνικών συλλόγων. Κάποιες ομάδες ταξιδεύουν με πούλμαν αντί με αεροπλάνο. Η Βέροια πήγε οκτώ ώρες ταξίδι στην Τρίπολη, έχασε και γύρισε πάλι έτσι για να γλυτώσει χρήματα. Η ΑΕΚ αφαίρεσε την διανυκτέρευση της από το ξενοδοχείο και ο σύλλογος που είναι από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα δεν θα αποσυρθεί πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Αποφάσισαν να γλυτώσουν λεφτά από την διανυκτέρευση και να τα δώσουν στους ποδοσφαιριστές που μόλις και μετά βίας τα βγάζουν πέρα… Από όλο αυτό μάθαμε ότι κέρδισαν 414 ευρώ. Μετά την κριτική από την Άνγκελα, ευτυχώς για τους Έλληνες άρχισαν να πειθαρχούν οικονομικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα