Αλαφούζος: Ακόμα πιο ισχυρές οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού

00:26 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ακόμα πιο ισχυρές ονειρεύεται τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως… διεμήνυσε στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Σαμαρά στις εγκαταστάσεις της Παιανίας το απόγευμα της Τρίτης (26/09).

Οι δύο άνδρες τα είπαν για πάνω από μισή ώρα, αναλύοντας το πλάνο του τεχνικού διευθυντή των «πράσινων» ακαδημιών για ακόμα καλύτερη αξιοποίηση

τους, ενώ συζήτησαν και για το πώς αυτό μπορεί να πάρει σάρκα και οστά, βάσει των οικονομικών δεδομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον σύλλογο.

Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» δεσμεύτηκε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου αυτό να υλοποιηθεί, καθώς οι ακαδημίες αποτελούν μία από τις προτεραιότητές του.

«Θέλουμε ακόμα πιο ισχυρή την ακαδημία μας, να γίνει ακόμα καλύτερη και να βγουν και άλλοι παίκτες από αυτήν τα επόμενα χρόνια», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Δεν είναι άλλωστε μόνο η παράδοση του «τριφυλλιού» στην παραγωγή παικτών, αλλά και τα σημεία των καιρών (με τις οικονομικές δυσκολίες) που αναγκάζουν έτσι και αλλιώς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ρίξουν ακόμα περισσότερο βάρος στα φυτώρια…

Keywords
Τυχαία Θέματα