Αλαφούζος: Δεν νιώθω δικαιωμένος για Κατσουράνη

09:42 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τότεναμ ήρθε μια μέρα μετά την απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από την ομάδα με τον Γιάννη Αλαφούζο να υποστηρίζει πως δεν αισθάνεται δικαιωμένος για την υπόθεση με τον διεθνή μέσο, επανέλαβε την στήριξη του στον Ζεσουάλδο Φερέιρα

και διέψευσε πως δεν είναι ευχαριστημένος από 2-3 ακόμα παίκτες.

Σε δηλώσεις του μετά το τελικό 1-1 με την Τότεναμ για τους ομίλους του Europa League, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ρωτήθηκε για το θέμα του Κατσουράνη και απάντησε: "Όχι, δεν αισθάνομαι δικαιωμένος. Είμαστε σε συνεννόηση με τον κ. Κατσουράνη για να βγει μια κοινή ανακοίνωση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο".
Για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος δήλωσε: "Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον κόσμο με εξαίρεση μια μερίδα οπαδών στα VIP που είναι αγενείς και δεν σέβονται τις προσπάθειες των παικτών. Στο σύνολο, ναι είμαι ευχαριστημένος".
Ο Αλαφούζος ρωτήθηκε και για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον επικεφαλής της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" να δηλώνει: "Ο κ.Φερέιρα είναι ένας εξαιρετικός και έμπειρος προπονητής. Χτίζουμε μια ηθική ομάδα και στην Ελλάδα αυτό είναι δύσκολο και σπάνιο. Θα αποτελούμε εξαίρεση. Βασικός συντελεστής στην προσπάθεια αυτή θα είναι ο Φερέιρα. Δεν επιβεβαιώνω ότι έχω πει πως θα φύγουν 2-3 ακόμα. Τα νέα παιδιά είναι όλα εξαιρετικά. Τα νιάτα θα είναι η λύση αλλά θέλει χρόνο. Δεν γίνονται θαύματα. Υπάρχουν συσσωρευμένα θέματα στον Παναθηναϊκό αλλά θα χτίσουμε μια μεγάλη ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα