Αλαφούζος: Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο

09:07 23/5/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες το βράδυ η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ άναψε "κόκκινο" στον Παναθηναϊκό για την άδεια συμμετοχής ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος δεν χάνει την αισιοδοξία του υποστηρίζοντας πως η ομάδα μπορεί να πάρει την άδεια αν και αναγνώρισε τις δυσκολίες που υπάρχουν.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο επιχειρηματίας τόνισε: "Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, για να πάρουμε την αδειοδότηση. Μπορούμε να την πάρουμε. Απαιτείται πάνω από όλα η συσπείρωση των Παναθηναϊκών δυνάμεων και συμμετοχή

και των μετόχων, για να τα καταφέρουμε. Έχουν συγκεντρωθεί χρήματα, αλλά δεν φτάνουν. Χρειάζονται και άλλα".
Για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Αλαφούζος δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα και πλέον ανήκει στους οπαδούς του. Στο χέρι των οπαδών του Παναθηναϊκού, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του καθενός, είναι να βοηθήσουν την ομάδα, όσο μπορεί ο καθένας για να πετύχει. Αυτό το μοντέλο της λαϊκής βάσης είναι το σύγχρονο μοντέλο σε όλη την Ευρώπη. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".
Οι συζητήσεις με τις τράπεζες για το δάνειο των 5 εκ. ευρώ δεν είχαν θετική κατάληξη για τον Παναθηναϊκό με τον Αλαφούζο ωστόσο να υποστηρίζει πως έχουν συγκεντρωθεί 5 εκ. ευρώ και απλά χρειάζονται άλλα 2 εκ. ευρώ για να πάρει ο Παναθηναϊκός άδεια συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα