Αλαφούζος: Ο Καραγκούνης πρότεινε τον Νταμπίζα

13:27 22/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στην σημερινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν νέες αντιδράσεις στην επικείμενη πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα και μάλιστα ακούστηκε πως ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού "είναι κλεπταποδόχος καθώς ως μέλος του Ολυμπιακού έτρωγε το ψωμί των παικτών μας με την διαιτησία". Τότε ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε

πως "ο Καραγκούνης, που ήταν μέλος αυτής της ομάδας, μου τον πρότεινε γιατί θεωρεί πως είναι ηθικό στοιχείο.

Στην γενική συνέλευση, εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 15 εκατομμύρια ευρώ με τον Γιάννη Αλαφούζο να αναγνωρίζει πως έχει κάνει λάθη αλλά να διαβεβαιώνει πως θα μάθει από αυτά. Παράλληλα σημείωσε πως το συνολικό χρέος της ΠΑΕ από τα 47 εκατομμύρια ευρώ θα πέσει στα 40 εκατομμύρια ευρώ λόγω της διαφοροποίησης στην τιμή της μετοχής.
Οι μικρομέτοχοι δεν έκρυψαν τις αμφιβολίες τους για το αν θα συγκεντρωθούν τα χρήματα της ΑΜΚ με τους παλαιούς μετόχους να έχουν περιθώριο ως τις 21 Ιουνίου για να συμμετάσχουν.
Επιπλέον ο Αλαφούζος ενημέρωσε πως το κόστος της ομάδας από τα 28 εκατομμύρια θα πέσει στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι 11μελές και θα το αποτελούν οι Αλαφούζος, Ηρειώτης, Κωνσταντίνου, Παναγόπουλος, Σωπήλης, Γούναρης, Λουκάκος, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Καρανάσος, Μακρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα